Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
cijena raste i za 344%

Moglo bi vas iznenaditi: Ovaj avioprijevoznik ima najviše skrivenih naknada

Pixabay
15.09.2023.
u 09:30

S ručnom torbom, predanom prtljagom od 20 kg, odabirom sjedala, brzom trakom i osiguranjem, cijena leta porasla je za nevjerojatnih 344%.

Od dodatnog prostora za noge, do dozvoljene prtljage i rezervacija sjedala, može se činiti da su skrivene naknade sveprisutne kada se radi o rezervaciji leta. Ali, koji europski zračni prijevoznici imaju najviše skrivenih naknada na kojima zarađuju? NetVoucherCodes je identificirao ove ključne krivce sastavljanjem popisa zrakoplovnih prijevoznika, odabirom ruta za svakoga koji je poletio istog dana (na približno istu udaljenost) i izračunavanjem koliko je naknada dodano cijeni karte, prenosi Metro.

I rezultati su stigli. Možda je ovo šok za mnoge, ali Ryanair je proglašen najgorim za skrivene naknade – i to za značajan iznos. S ručnom torbom, predanom prtljagom od 20 kg, odabirom sjedala, brzom trakom i osiguranjem, cijena leta porasla je za nevjerojatnih 344%.

VEZANI ČLANCI: 

Wizz Air zauzeo je drugo mjesto, s ukupnim troškovima letova koji su porasli za 273% nakon ovih dodataka, a slijedi ga easyJet na trećem s povećanjem od 170%. Ako želite smanjiti troškove prilikom rezervacije, jedan od najboljih načina je da ne birate sjedalo. Iako 90% zračnih prijevoznika uključuje ovu opciju za dodatnu naknadu, neki će vam omogućiti odabir sjedala nakon što započne 24-satno razdoblje za prijavu.

10 zrakoplovnih prijevoznika s najviše skrivenih naknada:

  • Ryanair
  • Wizz Air
  • easyJet
  • Air Europa
  • Vueling
  • Jet2.com
  • Finnair
  • Norwegian
  • British Airways
  • Lufthansa

Ovo su najpovoljnije europske destinacije za odmor u dvoje - naši susjedi dominiraju ovom listom:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije