Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odlične ideje!

Modna stručnjakinja otkrila: Bolove i klizanje štikli spriječite s tri jednostavna trika

Instagram
24.08.2020.
u 13:30

Olakšajte si hodanje u štiklama uz ova tri jednostavna proizvoda.

Štikle izgledaju lijepo na svaku kombinaciju, ali ponekad mogu izazvati bolove i neugodnost u stopalima. Mnoge djevojke mogu priznati da su nakon duge noći vani završile bosonoge te tako hodale do doma, sve kako bi izbjegle daljnje bolove u nogama. Kako bi pomogla u smanjenju bolova, jedna modna influencerica podijelila je svoje najbolje savjete za nošenje štikla, a potrebna su samo tri proizvoda - vazelin, rašpica i suhi šampon za kosu, prenosi metro.co.uk.

@hadiaghaleb

Does your ##heels hurt? ##shoes ##fashion ##تيك_توك_فاشون

♬ PonDeReplayDanceChallenge x tsompathegoat - tsompathegoat

Prvo unutrašnjost cipela pošpricajte suhim šamponom za kosu. Uz to što pomaže da se noga u štiklama ne kliže, može pomoći kod mogućnih neugodnih mirisa koji se katkad stvoriti tijekom nošenja. Zatim starom rašpicom za nokte prijeđite preko donjeg dijela cipela, kako biste spriječili klizanje na glatkim površinama. Na samom kraju, noge namažite vazelinom kako bi spriječili bolove ako su vam štikle premale, preuske ili se teško obuvaju. Uz to što olakšavaju obuvanje cipela, čini ih udobnijima.

Korisnik TikToka otkrio kak napraviti popularan Big Mac umak:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije