Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jednostavno je

Mama ima sjajne trikove: Dvostruke plahte i naočale za plivanje su spas

Instagram
21.08.2020.
u 13:30

Život uz djecu je težak i pun obaveza, ali ova majka zna kako ga olakšati.

Roditelji imaju puno obaveza i često ne stignu napraviti ni najjednostavnije zadatke, stoga svi trikovi koji im olakšavaju svakodnevni život su itekako cijenjeni i dobrodošli. Jedna majka, Lana Hallowes, otkrila je svojih pet trikova koji joj olakšavaju svakodnevne zadatke te inzistira da ih svaki roditelj isproba, prenosi The Sun.

Kante za šoping

Kupovanje namirnica može biti naporan posao, ali kada se dodaju djeca, on postaje još teži. Lana otkriva da se cijeli posao može olakšati uz nekoliko plastičnih kanti koje drži u prtljažniku svog auta. Uz njih više se ne morate mučiti sa stavljanjem namirnica u bezbrojne vrećice i nošenje vrećica do auta, dok držite djecu na oku. Umjesto toga, samo kolica dovezete do auta, djecu spremite u auto i namirnice premjestite iz kolica u kante u prtljažniku. 

Foto: Lana Hallowes

Spužva za auto

Stavljanje djece u automobil na punom i uskom parkiralištu uvijek je problem, pogotovo kada morate paziti da vrata ne udaraju o susjedno vozilo. Tu će vam pomoći samo jedna spužva. Držite je na podu u automobilu, a kada pokušavate smjestiti djecu u auto, samo je stavite između svojih vrata i susjednog automobila kako bi stvorili mekanu barijeru između njih. 

Naočale za plivanje

Kada djeci perete kosu te se ona stalno izmiču, neizbježno je da će im šampon upasti u oči i izazvati im peckanje, ali sve se to lako riješi uz samo jedan par naočala za plivanje. Samo ih dajte svom djetetu da ih nosi tijekom kupanja i problem je riješen. 

Stavljajte duple plahte

Za brže i lakše mijenjanje posteljine, Lana stavi dvije plahte, između kojih se nalazi podloga za štićenje madraca od mokraće i prolijevanja. Tako svaki put kada morate mijenjati posteljinu, samo skinete plahtu i nova vas već čeka spremna.

Korisnik TikToka otkrio kako napraviti popularni Big Mac umak:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije