Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neobičan potez

Mnoge je nasmijao: 'Sakrio sam paket od vašeg supruga. Ispod tepiha je'

Alexis Tomas
15.05.2020.
u 13:20

Odlučio je ispuniti njezin zahtjev, ali na svoj način.

Alexis Tomas, majka četvero djece koja inače živi u Japanu, neko vrijeme ostala je u kući svoje svekrve u Americi. Zanijela se s online šopingom, a suprug joj je već nekoliko puta prigovorio rekavši da prestane kupovati, prenosi The Sun.

Zadnja stvar koju je kupila bio je mini hladnjak, a s obzirom na to da je suprug rekao kako je počela gubiti kontrolu, htjela ga je sakriti. "Zamolila sam dostavljača da sakrije pošiljku od mog muža."

Korisnica TikToka otkrila kako složiti plahtu s gumicom, pogledajte video:

Foto: Alexis Tomas

Foto: Alexis Tomas

Iako je dostavljač odlučio ispuniti njezinu molbu, nije sve išlo kako je zamišljala. On je, naime, mislio da je riješio stvar tako što je golemu kutiju prekrio otiračem koji stoji ispred ulaznih vrata. "Sakrio sam paket od vašeg supruga. Ispod tepiha je. Ups!"

Na svom Facebooku Alexis je podijelila fotografiju i napisala: "Ups, nisam mislila baš ovako", a ljudi su komentirali kako je dostavljač ponosan jer misli da je sve odradio kako treba. Mnogi su se nasmijali, pa i suprug. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije