Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kakav fijasko

Mladoženja htio biti romantičan, ali napravio je veliku pogrešku

Foto: Pixabay
1/6
14.08.2018.
u 10:58

Srećom, njegova supruga, majka troje djece,  na ovo se nasmijala i smatra to nečim što se "samo njima može dogoditi".

Vjenčanje je poseban dan u životu svakog para i nešto se nikada ne zaboravlja. A to zasigurno neće zaboraviti niti  Wayne i Natalie zbog jednog sasvim posebnog razloga. 

Naime, Wayne je želio biti romantičan i osigurati se da neće izgubiti svoj vjenčani prsten na poslu pa je odlučio da će na prstenjak istetovirati datum vjenčanja. No, napravio je jednu pogrešku. Umjesto datuma 25.08.2017., istetovirao je na na prst 25.07.17. 

Srećom, njegova supruga, majka troje djece,  na ovo se nasmijala i smatra to nečim što se "samo njima može dogoditi". Wayne je krivi datum vjenčanja istetovirao šest tjedana nakon vjenčanja, pa je moguće da je još uvijek bio pod dojmom velikog događaja i pritom se zbunio. 

Wayne radi fasade pa su se oni supruga dogovorili da će on nakon vjenčanja istetovirati njeno ime i datum vjenčanja na prst umjesto vjenčanog prstena, piše Metro. 

 

Komentara 2

ME
Menjik
17:52 14.08.2018.

prekrasna priča koja je čak i smiješna ako je ispričana prijateljima u lokalnoj birtijetini. ali izgleda da je dovoljna i za tako "cijenjeni" vl.

LU
lukborn
17:54 14.08.2018.

linda, reci sama sebi da si glupa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije