Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Muppet Show

Miss Piggy ima vlastitu kozmetiku i savjetuje kako biti lijepa i poželjna

piggy
MAC
19.02.2012.
u 00:01

Omiljena "gica" dobro se snašla i u svijetu ljepote, pa surađuje s najpoznatijim kozmetičkim kućama

Nakon što se Miss Piggy opet vinula među svjetske zvijezde s novim filmom o povratku Muppeta, ubrzo je postala “faca” i u svijetu ljepote. U posljednje vrijeme omiljena “gica” redovito se pojavljuje na beauty-portalima s kozmetikom koju su joj posvetili poznati američki brendovi MAC i OPI. U to ime izjavila je:

- Ove krasne ljude nadahnula sam moi, pa su zato i napravili tako dobru kozmetiku. Najbolje od svega, oni su odradili sav posao, a ja priču! Trÿs fantastique!

Miss Piggy spremno je ponudila i savjete za ljepotu:

- Ne možete biti moi, ali možete se šminkati i odijevati poput mene, to će vam pomoći da izgradite vlastiti stil. Za moi, stil je sve ono što je zabavno! Vi ste vi! I budite to što jeste! Budite glamurozni, zabavljajte se!

Smijte se u lice kritičarima, rugajte se cinicima. Imate vi ono nešto, pa izvucite najbolje iz toga! Moja kolekcija slavi apsolutno uživanje u tome da budeš svoja. I zapamtite, istinska ljepota proizlazi iz toga da volite sebe. Ako vam je to problem, mogu li predložiti da volite - moi?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije