Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Mirjana Hrga: Umjesto razgledanja grada završila u hipijevskoj meki

mirjana hrga
25.12.2009.
u 10:45

Suprugovi poslovni odlasci u San Francisco zaslužni su što je Mirjana Hrga pronašla novu omiljenu destinaciju

Suprug bivše TV novinarke i urednice Mirjane Hrge, Dean Šarić, počasni je član Američke oftalmološke akademije čije je sjedište u San Franciscu, a omiljeni mu je suputnik upravo supruga. I tu se rodila ljubav! Iako je za Mirjanu savršena destinacija bila Rusija, novo omiljeno odredište od ovoga ljeta joj je – San Francisco.

– Obožavam slobodu San Francisca, te različitosti, kulturu, postojanje sistema i bez iznimke poštivanje pravila koja su jednaka za sve. Divim se njihovoj ljubaznosti i uživam u prizorima prolaznika. Tamo srećem samo sretne ili eventualno ljude zabrinutog izraza lica, ali nikad nisam srela nekoga tko krivi cijeli svijet zato što ne ide. Taj dio doživljaja ničim se ne može platiti. Pogotovo kad dođeš iz Hrvatske! – ispričala je Mirjana.

Dokaz nepredvidivosti ovoga grada dobila je i tijekom posljednjeg posjeta kad je sasvim slučajno zavšila na najboljem mogućem provodu – obljetnici Woodstocka.

– Plan je bio otići na jedno posve drugo mjesto no završila sam na Woodstockovom festivalu! Naime u autobusu sam srela simpatične ljude, koji su mi ispričali kamo idu i da će biti fenomenalna zabava, tako da sam im se pridružila i provela ugodno poslijepodne što ću pamtiti cijeli život. Tri tisuće gitarista sviralo je Jimija Hendrixa – ushićeno je ispričala.

Kako preko dana njezin suprug obično ima poslovnih obaveza Mirjana je prepuštena solo šetnjama, koje posebno obožava.

– Gdje god odemo, non-stop sam u pokretu. Svugdje je isti obrazac. Vraćam se kući sa stotinama slika. Uživam u solo šetnjama, promatranju ljudi, običaja... Uistinu mi za to ne treba društvo. Dean mi se pridružuje na večeri. To je njegov dio organizacije i odličan je u izboru restorana i hrane – otkrila je Mirjana.

Ključne riječi

Komentara 5

FI
fićo
13:49 25.12.2009.

pa lako je ne kriviti nikoga kad krivca nema. gosp hrga je ocito malo ignorantna

OB
-obrisani-
19:13 11.01.2010.

Iako je za Mirjanu savršena destinacija bila Rusija to svaka budala govori koja nikad nije vidjela ameriku

PU
Pukovnik
11:01 25.12.2009.

Svaka čast! Ovo je najbolja rečenica \"Tamo srećem samo sretne ili eventualno ljude zabrinutog izraza lica, ali nikad nisam srela nekoga tko krivi cijeli svijet zato što ne ide. Taj dio doživljaja ničim se ne može platiti. Pogotovo kad dođeš iz Hrvatske!\" Živa živuća istina! Bravo Mirjana, drago mi je da uživaš u San Franciscu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije