Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sva u bijelom

Ministrica Žalac privlačila pozornost svojim modnim odabirom

Andrej Plenković i Gabrijela Žalac na svečanom mimohodu Vinkovačkih jeseni
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/4
16.09.2018.
u 18:19

Budući da je odabrala nesvakidašnju bijelu odjevnu kombinaciju koja je podsjećala na narodnu nošnju, gotovo sve oči bile su uprte upravo u nju.

Premijer Andrej Plenković i ministrica regionalnog razvoja i EU fondova Gabrijela Žalac pojavili su se na svečanom mimohodu povodom  53. Vinkovačkih jeseni i revije konjskih zaprega.

Budući da je odabrala nesvakidašnju bijelu odjevnu kombinaciju koja je podsjećala na narodnu nošnju, gotovo sve oči bile su uprte upravo u nju. Ministrica je svoj "bijeli look" odlučila istaknuti kontrasnom crnom bojom torbice, cipela i remena.

Foto: Davor Javorovic, Petar Glebov, Dusko Jaramaz/PIXSELL

Komentara 61

TT
TTjac
18:36 16.09.2018.

Život na vagi

RE
REYAM
18:49 16.09.2018.

Vinkovačke jeseni su dobile na težini.

BL
bljak007
20:34 16.09.2018.

Ona je sebi naj lepša na svetu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije