Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije mogla vjerovati

Medicinska sestra otkrila najneobičniji slučaj u karijeri: Nisu znali kako se rade djeca

par
Getty Images
15.06.2020.
u 16:36

'Bili su u braku nekoliko godina i željeli su djecu, ali nisu znali što trebaju napraviti da je dobe.'

Rachel Hearson (59) provela je više od 40 godina radeći kao medicinska sestra. Kao i kod većine poslova, Rachel je tijekom godina skupila nevjerojatno iskustvo, ali i mnogobrojne neobične i zanimljive priče svojih pacijenata. Svoja iskustva podijelila je u knjizi Handle With Care, a za Mirror je otkrila svoju najneobičniju priču o paru koji nije znao da se trebaju seksati kako bi dobili dijete.

Pogledajte par koji se vjenčao usred #blacklivesmatter prosvjeda u Americi:

“Bili su u braku nekoliko godina, ali djeca im ‘jednostavno nisu došla’. Ginekolog je ustanovio da nisu znali kako začeti djecu, a moj posao bio je da ih naučim. Oni su stvarno mislili da su djeca produkt sklapanja braka i nisu imali pojma da se moraju seksati kako bi napravili jedno”, započela je svoju priču Rachel. “Učenje nekoga o seksu je velika odgovornost. No nakon samo nekoliko posjeta, više nisu mogli skinuti ruke jedno s drugog.”

No ovo nije jedina neobična priča koju je Rachel otkrila u knjizi. Ispričala je kako se jedan muškarac počeo zadovoljavati dok je ona pričala s njegovom djevojkom o seksualnim prijestupnicima.

“Djevojka je bila trudna, a njezin dečko imao je povijest seksualnog uznemiravanja pa su došli na tečaj kako bi se izborili s tim problemom. Tijekom svog predavanja, krajičkom oka sam primijetila njegovo masturbiranje. On nije reagirao na moj pogled i samo je nastavio kao da nas dvije nismo tamo. Ostala sam mirna i samo završila svoje predavanje”, ispričala je. 

Iako je u svom dugogodišnjem radu Rachel doživjela mnogobrojne neobične i neugodne situacije, priznala je kako ju je posao medicinske sestre ispunjavao te ga nikad ne bi mijenjala ni za što.

Pogledajte koliko Zagrepčani poznaju stare purgerske riječi:

Komentara 1

DU
Deleted user
09:34 16.06.2020.

jesu li to ljudi ispodprosječne inteligencije..? ma, ali čak i takvi "nabasaju" šta treba napravit

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije