Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VATRENI SUSRET STARIH PRIJATELJA

Marko Grubnić u naletu strasti poderao haljinu Nini Morić

nina morić
Dalibor Urukalović/24 sata
28.10.2009.
u 10:30

Kad je ugledala Marka, Nina mu se odmah bacila u zagrljaj. Nina je čak pohvalila Markov izgled rekavši mu da joj je svaki put sve ljepši. Marko Grubnić uzvratio je kompliment prokomentiravši kako ta prekrasna manekenka izgleda poput božice.

Večer koja je trebala završiti večerom starih prijatelja, Marka Grubnića i Nine Morić dobila je potpuno drukčiji kraj. Prepušteni glazbi i uzavreloj atmosferi u zagrebačkom klubu Posh, nisu se odvajali, a navodno ni poljupci nisu izostali. Nina je u rodni grad stigla na poziv prijateljice Snježane Mehun.

Jednoj od onih priča “vjerovali ili ne” svjedočili su brojni očevici koji kažu da je dvoje starih prijatelja počelo plesati već na prve taktove glazbe te su bili nerazdvojni bez obzira na prisutnost Ninina osam godina mlađeg dečka Martina Evansa, piše Story. Fatalni susret dogodio se kada se Grubnić poslije koncerta Halida Bešlića uputio u novootvoreni klub svoje prijateljice Snježane Mehun u kojem je Nina Morić bila domaćica. Kad je ugledala Marka, Nina mu se odmah bacila u zagrljaj. Čak je pohvalila Markov izgled rekavši mu da joj je svaki put sve ljepši. Marko Grubnić uzvratio je kompliment prokomentiravši za Story kako ta prekrasna manekenka izgleda poput božice.

Oko ponoći se cijelo društvo uputilo u klub Rush gdje je atmosfera bila još uzavrelija. Kad je čula svoju omiljenu pjesmu, Nina se počela izvijati u ritmu glazbe te je dignula nogu i obavila njome Markov struk. Grubnića je također ponijela strast pa je prijateljicu čvrsto privukao uza se, a ples je završio vrućim poljupcem. Nina je potom pribila Marka uza zid, a on joj je poderao haljinu.

Kasnije su viđeni i u klubu Diamond gdje su ritmove housea zamijenili narodnjacima uz koje su se zabavljali do jutra.

- Tek sada proživljavam svoje dvadesete jer ih nisam uspjela proživjeti kad sam bila s Fabrizijem - rekla je Nina koja se, kako se čini, potpuno oporavila od razvoda. Oko šest ujutro Marko Grubnić, Nina Morić i njezin dečko Martin uputili su se u hotel Sheraton, a sljedećeg dana je manekenka otputovala u Milano.

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar punkufer
punkufer
16:35 02.11.2009.

Manekenka nakaznog lika i sedam pedera. Jel to neka bajka?

DU
Deleted user
12:02 28.10.2009.

Šta je tek onda napravio dečku Nine Morić.... :)

DO
doktorica
11:09 28.10.2009.

Jad i bijeda

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije