Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rodila tri djevojčice

Mama u šoku nakon poroda identičnih trojki: 'Do zadnjeg smo trena mislili da su tri dečka...'

Facebook/jake.hammerton
21.09.2022.
u 10:30

Kad se Caitlin probudila nakon carskog, rekao sam joj da su curice ali mi nije vjerovala pa su je liječnici morali uvjeriti da govorim istinu, ispričao je tata djevojčica.

Nakon ultrazvuka u 22. tjednu trudnoće, Caitlin Knight (20) i njenom partneru Jakeu Hammertonu (22) liječnici su potvrdili da očekuju trojke; i rekli im da dječju sobu slobodno mogu obojiti u plavo pa se par isti dan dogovorio da će trojke nazvati Theo, Luca i Jude.

Ali kad su prošli mjesec bebe rođene carskim rezom, svi su se iznenadili ugledavši tri djevojčice; a par je morao opet razmisliti o imenima- pa su se odlučili za Thea, Lily i Esmae.

Trudnice imaju zaista čudnovate želje, jedu nezdravu hranu, kredu...

1/9

Inženjer elektrotehnike Jake rekao je za The Sun: “Svaka nam je primalja rekla da su svi dječaci. Onda su rođene i otišao sam ih vidjeti, a svi su imali ružičaste kapice, ne plave.

- Kad se Caitlin probudila rekao sam joj ali mi nije vjerovala, liječnici su je morali uvjeriti da govorim istinu - ispričao je tata djevojčica, a da je mislila da očekuje dječake pokazuje i ova nedavna Facebook objava kojom je Caitlin to javila svim prijateljima i poznanicima.

 

Inače, ove identične trojke čak nisu ni bile planirane i začete su prirodno, bez potpomognute oplodnje; prkoseći tako šansi od čak 200 milijuna prema jedan.

Kako se radilo o visokorizičnoj trudnoći, liječnici su paru prvo ponudili pobačaj, ali oni su to odlučno odbili, sigurni da ih žele zadržati bez obzira na rizik.

Bebice su stigle u 32. tjednu trudnoće, teške od 1.3 do 1.8 kg i još su uvijek u bolnici, ali su prošli tjedan skinute s respiratora i dobro napreduju pa bi ih roditelji u sljedećih nekoliko tjedana trebali moći odvesti kući.

A do tada će, kažu, prebojati plavu dječju sobu.

Obitelj iz Orahovice s desetero djece: "Prvo smo dobili trojke, pa još dva puta blizance i još troje djece. U Orahovici ima puno blizanaca"

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije