Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pripremite se

Jesen je pred vratima: Evo što koji horoskopski znak može očekivati u ovom periodu

Pixabay
21.09.2022.
u 06:00

Mnogi će se veseliti brojnim pozitivnim promjenama...

Sunce 23. rujna ulazi u Vagu i stiže nam jesenski ekvinocij označavajući početak novog godišnjeg doba kad je duljina dana gotovo jednaka duljini noći. Tijekom sljedeća tri mjeseca pet se planeta nastavlja kretati prema naprijed i očekuju nas i dvije pomrčine: a svaki će horoskopski znak drugačije osjećati te promjene. CBC piše što koji znak očekuje ove jeseni.

Ovan
Uspjeh je možda bliže nego što mislite. Ako ste težili stvaranju novih pravila i struktura koje će podržati vaš rad, mogli biste biti nagrađeni kada Saturn, planet karijere, tijekom listopada postane usmjeren prema Vodenjaku. Ovo bi mogla biti prilika da upotrijebite svoj hitri um kako biste pronašli nove načine za postizanje stabilnosti i preuzimanje kontrole. Pripremite se za raščišćavanje bilo kakve emocionalne prtljage tijekom studenog, jer će vam pomrčina Mjeseca u Biku omogućiti da prekinete veze sa svim i svakim tko vas sprječava u postizanju vaših ciljeva.

Bik
Vrijeme je da se pokažete svojim voljenima koliko vam znače. Možda ćete se osjećati dodatno potaknuti da slijedite svoj romantični plan. Ako ste slobodni, bit ćete spremni krenuti za nekim tko vam zapali srce.Mogli biste biti nadahnuti da ostvarite svoje najdublje želje. Dobit ćete priliku započeti ispočetka s ljudima koji su vam najvažniji, stoga pažljivo razmislite o tome kako želite proširiti svoje veze. Možda ćete otkriti da vam je teže povezati se sa svojim unutarnjim glasom ili osjećati da je vrijeme da istražite različite aspekte svog sustava vjerovanja. Umjesto da se tjerate da pronađete vezu, pokušajte utišati svoje misli kako biste se mogli ponovno povezati sa svojim fizičkim bićem.

Najviše je bogataša na svijetu ovog horoskopskog znaka:

1/5

Blizanci
Bit ćete potaknuti da razmislite o svojim sljedećim potezima i stavite sebe na prvo mjesto. Pomrčina Mjeseca tijekom studenoga pomoći će vam da iz svog rasporeda uklonite zadatke koji vam oduzimaju vrijeme. Razmislite o bilo kakvoj ljutnji koju možda držite - ovu pomrčinu možete iskoristiti da povratite svoje vrijeme i energiju. Ako ste slobodni, ovo bi moglo biti lijepo vrijeme da se vratite u svijet spojeva. Ako ste privrženi, ovaj tranzit može pomoći u jačanju vaše veze tako što će ponovno pozvati razigranost u vaš odnos.

Rak
Bez obzira jeste li slobodni ili vezani, osjećat ćete se spremni dati ljudima prostora i uživati ​​u više osobne slobode. Ako iskoristite priliku da manifestirate svoje ciljeve, to bi moglo stvoriti prav prilike u ovom području vašeg života. Ako možete prihvatiti nekoliko savjeta tijekom ovog tranzita, moći ćete uključiti snažne nove strategije kako biste spriječili izgaranje i održali svoje raspoloženje reguliranim.

Lav
Mogli biste naučiti neke lekcije o povećanju svog bogatstva. Međutim, izbjegavajte ulaganja i potpisivanje važnih dokumenata. Iskoristite alate koje ste razvili za brigu o svom tijelu, umu i duhu. Pronalaženje vašeg koraka moglo bi potrajati, ali uz praksu ćete moći usvojiti novu rutinu koja čini čuda. Ako ste željeli stvoriti više sklada u svom životu, imat ćete izvanredan trenutak za to. Postavite namjeru krenuti prema ciljevima koji će vam donijeti podršku i ljubav.

Djevica
Kada se Merkur, vaša karijera i vladajući planet, počne kretati naprijed, moći ćete se nastaviti usavršavati. Moći ćete uživati ​​u malom opuštanju. Vrijeme je da razmislite o tome kako biste željeli poboljšati svoje interakcije. Razmislite o tome što biste željeli promijeniti i što možete ostvariti. Možda ćete morati prilagoditi svoja mišljenja ili se odreći stare škole mišljenja kako biste uistinu krenuli naprijed.

Vaga
Ako su vas financijska pitanja u posljednje vrijeme činili tjeskobnima, vrijeme je da preuzmete kontrolu nad njima. Zapamtite: imate vještine i intuiciju za stvaranje svega što tražite. Razmislite o tome kako biste se mogli osjećati bez stresa financijskih briga. Zatim poduzmite korake kako biste to učinili svojom stvarnošću. Vaše strastveno srce moglo bi biti malo hladnije i moglo bi vam biti teže prizvati svoje čari ili podići svoj libido.

Muškarci, kakvi ste ljubavnici otkrit će vaš horoskopski znak:

1/15

Škorpion
Obraćanje velike pozornosti na vaše snove i želje može vam pomoći da napunite energiju. Nastavite prihvaćati introspektivni stav jer vam može pomoći da zacijelite emocionalne rane. Dobit ćete priliku da svoje najluđe snove pretvorite u stvarnost. Osmislite strategiju za svoje sljedeće poteze sa strašću i namjerom. Pravo je vrijeme da primijetite neravnoteže i učinite nešto u vezi s njima.

Strijelac
Napravili ste pozitivne korake prema stvaranju zdravije financijske budućnosti, čak i ako ste u zadnje vrijeme morali naučiti neke važne lekcije o upravljanju novcem. Zadržavanje ovog mentalnog sklopa ustrajnosti bit će ključno za postizanje vaših ciljeva. Imat ćete prilika da stvorite svoju viziju idealne budućnosti. Radite na rješavanju prošlih povreda kako biste napravili mjesta za uzdižuće osjećaje.

Jarac
Počet ćete izglađivati ​​sve nedostatke u svojoj rutini. No, dok stvari postaju lakše upravljive, htjet ćete biti oprezni zbog zbrke u rasporedu i pogrešnih komunikacija. Ako ste se borili da postavite nove ciljeve ili zauzmete aktivniji pristup svom društvenom životu, bit ćete u glavnoj poziciji da pokažete uspjeh. Postavite namjeru njegovati svoje odnose. Vrijeme je za donošenje odluke koja će vam pomoći da postanete jača osoba puna ljubavi.

Vodenjak
Mogli biste biti na rubu novog pothvata. Ako još niste spremni sami, možda ćete biti nadahnuti da se zauzmete za svoju vrijednost i zatražite povišicu ili promaknuće. Zapišite cilj za svoj rad i postavite ga negdje unutar vidnog polja kako biste pomogli u održavanju mentalnog sklopa uspjeha.

Riba
Upotrijebite svoju prirodnu intuiciju da suzite svoj fokus tijekom. S jedne strane, možda se osjećate iznad materijalnih zadovoljstava. S druge strane, možda ćete žudjeti za stvarima izvan svog proračuna. U potonjem slučaju, udahnite - sve je u pronalaženju ravnoteže. Obratite pozornost na znakove koji će poboljšati vaše razmišljanje i pomoći vam da krenete naprijed. Bit ćete spremni tražiti svoje mjesto u kolektivu i primijeniti svoj velikodušni duh da pomognete drugima. Samo ne zaboravite držati noge na čvrstom tlu i ne dopustiti nikome da iskoristi vaše nježno srce.

Preletjela je 11.200 kilometara da upozna stranca s Tindera, rodila se ljubav i sad imaju dijete:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije