Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sebično?

Mama ne želi pustiti djecu na očevo vjenčanje ako i ona nije pozvana: 'I ja bih trebala biti dio toga!'

Shuttershock
11.07.2022.
u 12:30

Ja ne podnosim zaručnicu od bivšeg i vidim da se trudi ponašati kao da je mojoj djeci mama, a njeni ih roditelji zovu unucima, napisala je na Redditu.

Zajedničko roditeljstvo nije uvijek lako, a može biti posebno izazovno ako se jedan bivši supružnik odluči ponovno vjenčati i u priču uđe još jedna osoba. To je pokazala i jedna mama koja je od bivšeg, ako želi da mu dođu djeca, zahtijevala da i ona bude pozvana na njegovo drugo vjenčanje. Sve to je napravila jer joj se ne sviđa njegova nova izabranica.

Mama dvoje djece napisala je tako da kćerke od 13 i 10 godina trebaju na očevom vjenčanju biti 'mlađe djeveruše' i da su stvarno uzbuđene što će sudjelovati u ceremoniji. Ipak, ako i ona nije pozvana vjerojatno neće ni njih pustiti jer ne podnosi zaručnicu svog bivšeg muža.

5 stvari koje o svom vjenčanju ne biste trebali otkrivati na društvenim mrežama

1/9

- Moj bivši i njegova šestogodišnja partnerica Ava će se vjenčati za tri tjedna, a moje kćeri trebaju njoj biti 'mlađe djeveruše. Ja je ne podnosim i vidim da se kad su kod njih trudi ponašati kao da im je mama , a njeni ih roditelji zovu unukama - napisala je na Redditu.

Isto tako, kaže, ona ju nikada ne podrži kad se bivšim nešto u vezi djece ne može dogovoriti i ne odgovara na njene pozive i poruke osim ako su djeca kod nje. Inače ju, kaže, ignorira jer se ne želi uplitati u njihove roditeljske probleme.

- Također, kad dovodim ili odvodim djecu, odbija biti nasamo sa mnom, a razlog je navodno to što ja o njemu uvijek ružno pričam, spominjući stvari koje je napravio u našem odnosu - rekla je.

Nedavno je tako saznala da, ako su djeca uključena, ona nije pozvana na njihovo vjenčanje jer ju bivši suprug, kaže, 'tamo ne želi vidjeti'. 

- Prilično sam ljuta zbog toga i razmišljam da ne pustim ni djecu... - napisala je i dodala kako djevojčice nikad prije nisu bile na vjenčanju, te se veselila vidjeti ih sretne i dotjerane.

- Pričale su stalno o haljinama i frizurama, a ja bih htjela biti dio toga! - zaključila je. 

- Mislim da je to sebično i da bi ih trebala pustiti. One su ipak i njegove kćerke i nisu za ništa krive - poručila joj je jedna korisnica, a prenosi Mirror.

Koliko često trebate mijenjati i prati posteljinu?

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
22:22 25.07.2022.

Ova nije normalna.Neznam šta ona ima da traži na vjenčanju bivšeg muža.I koga to briga dali ona podnosi zaručnicu svog bivšeg ili ne pa neće ona živjeti sa njom već on.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije