Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kreativno ili ne?

Mama napravila sobu za bebu od starog ormara, a ljudi ju žestoko osudili: 'Dijete nema zraka unutra!'

Kara Krenz
15.10.2020.
u 11:30

Jednu osobu zabrinulo je nešto sasvim drugo: "Pa gdje ti je sva odjeća sada?"

Kara Krenz objavila je u Facebook grupi 'Tips to organise and declutter home and life' kako je od starog ugradbenog ormara napravila sobu za bebu. "Od velikog ormara napravila sam sobicu za svog sina!", ponosno je napisala, ali vrlo brzo njezino veselje pokvarili su komentari drugih korisnika, prenosi The Sun.

Jedna žena napisala je kako ljudi, a pogotovo bebe, ne mogu boraviti dugo u prostoriji koja nema prozor niti ventilaciju, a druga se nadovezala da nikada ne bi trebali zatvarati vrata jer malenom može pozliti zbog nedostatka zraka. Treću osobu zabrinulo je nešto sasvim drugo: "Pa gdje ti je sva odjeća sada?"

Mlada majka otkrila odličan trik slaganja posteljine: Zauzima manje mjesta u ormaru!

Mlada mama odgovorila je na osude i poručila da mala prostorija nema ventilaciju, ali da nikada ne zatvaraju vrata jer su svjesni da to nije dobro. "Sve je napravljeno tako da mu nikada nije pretoplo unutra."

U moru korisnika koji su osudili njezin postupak, bilo je i onih koji su ju pohvalili: "Predivno je to što si napravila za svog sina. Odlična si mama.", glasi jedan od komentara.

Snimka koja slama srce: Otac se slomio jer je morao odbiti zagrljaj sina

1/1
Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Warded
Warded
12:04 15.10.2020.

A kad joj sin "izađe iz ormara" osjećat će se moderno za javnost... a privatno će znati da tu njeni geni završavaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije