Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sretni su

Majka rodila 16 puta, ali ne planira stati: Obitelj otkrila koliki su troškovi života

Facebook
10.05.2021.
u 12:30

Ispričala je i da je medicinske sestre te liječnici u bolnici već dobro znaju. Došla je na porod, a sestre su prokomentirale da je ovdje bila prije samo godinu dana.

Patty Hernandez, 39-godišnjakinja iz Sjeverne Karoline, rodila je do sada 16-ero djece! Ona i njezin partner, 38-godišnji Carlos nisu nikada koristili kontracepciju, a čak ni nakon ovoliko djece ne razmišljaju o tome.

Čak tri puta rodila je blizance, Carli i Caitlyn koje imaju 10 godina, Calvina i Catherine kojima je 6, te Caleba i Caroline koji imaju 3 godine. Tu su još Christopher (11), Cristian (9), Celeste (8), Cristina (7), Carol (4), Camilla (2), Charlotte i Crystal koje su stare godinu dana. 

Ova hrabra majka kaže kako joj je zadnja trudnoća bila jako teška, ali to je ne sprečava da rodi još nekoliko puta. Ona i partner žele mnogobrojnu obitelj, a tradicija koje se drže jest davanje imena koja počinju na slovo C. "Sva djeca imaju imena koja počinju s C i željeli smo to nastaviti. Moj suprug zove se Carlos i to je njemu u čast", rekla je za Mirror.

Kako su otkrili za medije, obitelj odlazi u kupnju namirnica i potrepština svaka dva tjedna, a potroše otprilike 5600 kuna. 

Ovaj balon napuhan je već 30 godina i nije se ispuhao: "Nadam se da će izdržati do mog 50. rođendana"

Iako kaže da svaki dan pročita barem jedan negativan komentar na društvenim mrežama na račun svoje obitelji, za nju i Carlosa imati toliko djece pravi je blagoslov.

Nije, kaže, mislila da će imati veliku obitelj dok nije stiglo prvo dijete. "Pomislila sam da to uopće nije strašno, baš naprotiv, zabavno je. Opustili smo se i odlučili imati onoliko djece koliko nam Bog podari."

Ispričala je i da je medicinske sestre te liječnici u bolnici već dobro znaju. Došla je na porod, a sestre su prokomentirale da je ovdje bila prije samo godinu dana. 

Djeca u vrtiću dobila pogače s logom HDZ-a, iz stranke brzo stiglo objašnjenje:

1/2
Ključne riječi

Komentara 2

MO
montello
13:48 10.05.2021.

Mozes i 100

ZA
Zagor
12:54 10.05.2021.

U hrvatskoj bi mogli ići u kupnju jednom mjesećno sa 3.200 kn

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije