Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Godine nisu važne

Madonna putuje u Brazil u posjet roditeljima svojeg dečka Jesusa Luza

madonna
Pixsell
09.11.2009.
u 16:44

Kraljica popa odlučila je sa svojim mlađahnim ljubavnikom otputovati u Brazil kako bi posjetila njegove roditelje i pokazala im kako joj njihov sin nije tek usputna postaja.

Madonna je odlučila pokazati da misli ozbiljno sa svojim mlađahnim dečkom Jesusom Luzom.
Kraljica popa odlučila je sa svojim mlađahnim ljubavnikom otputovati u Brazil kako bi posjetila njegove roditelje i pokazala im kako joj njihov sin nije tek usputna postaja.

Pjevačica je prije nekoliko tjedana u showu Davida Lettermana istaknula kako bi se radije bacila pod vlak nego ponovno otišla pred oltar, što je jako razljutilo Jesusa koji je bio ponižen pred brojnim prijateljima kojima je pričao kako bi Madonna uskoro trebala postati gospođa Luz.

Ipak, kako bi popravila situaciju i dokazala Jesusu koliko drži do njihove veze, podnijela je zahtjev za vizu kako bi otputovala u Brazil i upoznala njegove roditelje koji bi trebali dati blagoslov sinu za njihove zaruke.

Roditeljima brazilskog modela ne sviđa se previše što se Jesus odrekao katoličanstva i prešao na kabalu, no trenutačno nemaju ništa protiv njihove veze.

Da godine nisu problem, najbolje zna Jesusova majka koja ga je rodila u 13. godini.

Ključne riječi

Komentara 3

RI
riječanka
18:35 09.11.2009.

javna pedofilija!

CV
cvijece
18:36 11.12.2009.

I još, kao da nije dosta - taj dječak se zove Jesus!!! Odrekao se katoličanstva i prešao na...Jezuš Marija!

CV
cvijece
18:28 11.12.2009.

Za očekivati je da se jave one kojima je to normalno, a i u obranu kolegice po besramnosti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije