Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sunčani odmor

Ljetovanje iz snova

ljetovanja
Foto: PR
1/4
22.07.2015.
u 09:00

Vama preostaje samo da odaberete, rezervirate i uživate na našoj prekrasnoj obali jer ipak … svugdje je lijepo ali doma je najljepše!

Svakom čovjeku posebno mjesto u srcu zauzima njegova domovina. Toliko prirodnih ljepota na tako malenom prostoru! S tim se ne može pohvaliti puno zemalja. Imamo zaista sve što možemo poželjeti! Ponosimo se prostranim plodnim slavonskim ravnicama, zagorskim brežuljcima prekrivenim vinogradima i voćnjacima, mnogobrojnim rijekama, jezerima, ličkim i goranskim planinama, a kao izuzetan biser tu je i naše prelijepo i nadaleko poznato Jadransko more.

Svakako morate posjetiti prekrasan otok Murter i hotel Colentum 3* koji je za vas pripremio posebnu akciju od -10% popusta za uplate do 24.7. za period 1.8. - 29.8. Tako možete uživati na najvećem otoku Šibensko – kninske županije za već 3.477kn za 7 noćenja dok će dijete do 12 godina ljetovati gratis a drugo dijete ima 50% popusta! Uhvatite zadnja slobodna mjesta i uživajte u blagodatima otoka Murtera.

Rezervirati možete u putničkoj agenciji Sunčani odmor koja ove godine jednostavno oduševljava ponudom za Jadran. Više nego opširna ponuda od preko 100 hotela razmještenih duž cijele obale, mnoštvo akcija i popusta, boravak djece u većini hotela besplatno te mogućnost dnevnih dolazaka, zadovoljiti će apetite svakog putnika.

Kako bi još jednostavnije i brže mogli rezervirati svoje putovanje postoji mogućnost i online rezervacija.

Vama preostaje samo da odaberete, rezervirate i uživate na našoj prekrasnoj obali jer ipak … svugdje je lijepo ali doma je najljepše!

Postanite fan agencije Sunčani Odmor na Facebooku i više informacija potražite na info@suncaniodmor.com ili na broj 01 / 555 21 30. Sunčaniodmor.com

Ključne riječi

Komentara 2

OK
okus
14:46 22.07.2015.

Mislite?

DD
dr dragon
05:19 23.07.2015.

Da sve bi bilo divno i krasno da nemamo politicare koji nas vode u ponor zaduzivanja.Bit cemo vise duzni nego vrijedimo tada dolazi ovrha i moguce je da cemo ostati bez icega goli i bosi.Zanimljivo da u krizu upadaju vecinom mediteranske zemlje (Grcka,Spanjolska,Hr,Portugal...) dali je to slucajno ili netko planira,manje vazno.Vazno je na nivou drzave trositi onoliko koliko drzava zaradi.A ne upadati u zamke banaka(odgoda vracanja kredita na 4god kada lopov nece vise biti na vlasti)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije