Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljetni horoskop

Kakvo ljeto preferiraju rakovi? Tiho, intimistički i profinjeno

Ljeto, sreća
Thinkstock
11.07.2017.
u 12:24

Dobra Venera od 1. kolovoza do 27. kolovoza pomoći će vam da upotpunite postojeće ili počnete neke nove odnose koji obećavaju.

Kako god bilo, za svakog od vas ljeto će početi dinamično. Rezultat je to boravka Marsa u vašem znaku sve do 21. srpnja. Kako će u svom tranzitu prolaziti kroz izazovne aspekte s Plutonom u Jarcu, Jupiterom u Vagi i Uranom u Ovnu, može se očekivati niz iskušenja s pitanjima kako postupiti u određenom trenutku.

katkada ćete osjećati potrebu da djelujete na rubu, gotovo nasilno (nemojte, suzdržite se!), pokatkad ćete doživjeti impuls tipa „neka ide, kako ide, nek’ voda nosi sve“ (opet nemojte, analizirajte svoje odluke), a bit će i trenutaka kada će viša sila jednostavno biti jača od vas i stvari će se rješavati u trenu uz neizbježan stres. Ipak, kako će neki planeti biti i u vašem znaku, imat ćete snage da sve to izdržite. Može se reći da će drugi dio ljeta biti mirniji, a vi otvoreniji za nešto novo. Vatreni trigoni događat će se u vašim poslovnim poljima, pa je bolje tada raditi, a prvi dio ljeta odmarati se. Dobra Venera od 1. kolovoza do 27. kolovoza pomoći će vam da upotpunite postojeće ili počnete neke nove obećavajuće odnose.

Vaš stil putovanja i odmora

Htjeli to priznati ili ne, Rakovi se najbolje opuštaju u atmosferi vlastitog doma. Uz pomoć svoje mašte tu će stvoriti vrlo ugodno ljetno ozračje. Kod njih je prelijepo doći ujutro na kavu ili navečer na terasu ili dvorište. Kad se skupi društvance bliskih prijatelja, opuštena zabava može potrajati do duboko u noć. Tiho, intimistički i profinjeno. Ako se odluče odmarati na putovanju, ono je obično povezano s morem, no ne vole bučna mjesta. Najbolje će se opustiti boraveći u nekom malom mjestu, gdje ih možete vidjeti kako ujutro kupuju ribu od lokalnih ribara ili razmišljaju šetajući po još uvijek praznoj plaži. Ipak, oni zapravo najviše vole ostati kod kuće. Stoga nema potrebe za pakiranjem, ali zato vole uživati na balkonu ili u vrtu. Tu će si organizirati romantično okruženje, poneku mirisnu svijeću, cvijeće, koktele ili slično.

Ako putuju, dakako, na more (a kamo bi Rak drugamo?), sa sobom vole ponijeti bogat pribor za plažu, pa će se tu naći raznih torbi, ručnika, badića, šešira za zaštitu od sunca, maštovitog ljetnog nakita. I odjeća je slična i maštovita. Obično zaborave nešto za hladnije dane ili za buru. U stanju su potpuno odlutati, kako u mislima za cjelodnevnog ležanja na plaži, tako i doslovno. Lutanje obično upražnjavaju tijekom noći uz obalu mora i poneku čašu vina, a sve ostalo nije im važno ni potrebno, pa zaista znaju uživati u čarima ljeta.

Ljetna kuhinja

Mediteranska prehrana, sa svim autohtonim specijalitetima od jutra do mraka zadovoljit će tipičan račji ukus. Tu je obavezna i butelja dobrog vina, a pogled na pučinu u njima budi osjećaj kao da su kod kuće. Ili će biti sa svojom obitelji koju će posluživati svako malo, ili će o njoj sanjariti sami, uz obalu i šum valova. Pogled im je obično uprt u Mjesec u dugim ljetnim noćima.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije