Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vrući znak

Najbogatiji horoskop: Otkrivamo što Ovnove očekuje ovo ljeto!

Veza
Shutterstock
18.06.2017.
u 15:05

Od 27.8 do 21.09 Venera će Ovnove pomaziti svojim pozitivnim utjecajima, pa će naći sreću i zadovoljstvo kakvo su očekivali.

Nakon nezaboravnog ljubavnog proljeća, ljeto će donijeti poneko iskušenje koje ćete uglavnom nazivati dosadom. Ipak, vrijeme je to idealno za utvrđivanje gradiva, a pogotovo onog ljubavnog. Kako će Mars sve do 21.7. biti u Raku, vaša najtipičnija mana – nestrpljenje, mogla bi doći do izražaja.

Sjetite se samo da u mnogim životnim temama treba trčati maraton i da kratke pruge ne donose dugoročnije rezultate. Pokušajte postaviti ciljeve realno i ići korak po korak. Tim više jer je drugi dio ljeta daleko više obećavajući. Izdržite i ovaj put premostite svoja očekivanja strpljenjem jer će vam ono ovaj put donijeti uspjeh i zadovoljstvo.

Posljednji dani 7. mjeseca i cijeli osmi otvorit će vam mnoga vrata i u svemu, baš u svemu, proći ćete daleko bolje i lakše nego da prije toga lupate glavom o zid. Drugi dio ljeta je vaš, imajte to na umu. Od 27.8. do 21.9. Venera će vas pomaziti svojim pozitivnim utjecajima, pa ćete naći sreću i zadovoljstvo kakvo ste očekivali.

Vaš stil putovanja i odmora

Vaš stil putovanja i odmora Za pripadnike znaka Ovna ne postoji klasičan odmor u kom netko miruje, nego baš suprotno. Ako nema akcije, oni će se umoriti. Neki pak pretjeraju s aktivnostima, pa pregore. Zato će se zapravo najbolje opustiti kroz rekreaciju u kojoj se neće naprezati ni previše ni premalo. Sportski sadržaji trebaju biti zanimljivi, s dosta kretanja i izazova. Boravak u prirodi također, ali ne pasivan, nego u stilu istraživača. Ekipa s kojom Ovan ide na putovanja treba biti jednako poduzetna kao i on sam. U protivnom, ili nastaju rasprave, ili je tad najpametnije da u akciju pođe sam. Voli otkrivati nepoznata područja. Jednostavnost i avantura ključne su riječi kojim određuju svoje kriterije kad se radi o putovanjima i odmoru. Ovnovi se neće zatrpati stvarima, ali će svakako ponijeti sav pribor za nužno preživljavanje u prirodi. Ruksak u kom će se zateći džepni nožići, čuturice za vodu, užad za pentranje, nešto od sportskog pribora i, ovisno o karakteru sportske djelatnosti koju će upražnjavati na odmoru (jer bez tog kod njih ne može), takva će im biti i odjeća. Praktična, sportska, udobna. Neće previše planirati, rezervacije im nisu potrebne, ali će uvijek imati odlične karte podneblja koje idu istraživati. Neki će rado ponijeti i nešto vojničke opreme, a kampiranje je stil u kom se osjećaju kao kod kuće. Ima i onih koji su u stanju poći na put iznenada i bez pakiranja (pa i bez ičega), ali se u hodu i u trenutku snađu.

Ljetna kuhinja

Vrućem znaku u vrućem periodu treba nešto da ga ohladi, ali jednostavno i prirodno. Sezonsko voće je najbolji izbor. Posebno za doručak. Lubenica bi bila savršena. U tijeku dana odlično će sjesti limunada, a predvečer roštilj od čistih komada mesa uz salate. Nakon toga obavezna večernja šetnja ili sport. Alkohol im ne treba, dovoljno su zapaljeni i bez njega.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije