Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljetni horoskop

Mnoge Vage ovo će ljeto živjeti svoj san...

Ljeto, sreća
Foto: Thinkstock
1/6
16.07.2017.
u 17:55

Odmor možete planirati bilo kad, no ako je aktivan, neka bude u drugom dijelu ljeta.

Malo je toga što bi moglo Vagama pokvariti dobro raspoloženje ovog ljeta. Jupiter će cijelo vrijeme ostati u vašem znaku i bez obzira na neke izazovne tranzite (uglavnom u prvom dijelu ljeta), nosit ćete se sa stvarnošću i sa životom na način diplomacije i istinske vjere u ljepše sutra. Odmor možete planirati bilo kad, no ako je aktivan, neka bude u drugom dijelu ljeta.

Također, ako vas čekaju velike poslovne obveze, neka se ostvare također tada. Naime, sve do 21.7. imat ćete malo manje energije pa bi bilo dobro ekonomizirati sa svojim snagama. Sve ovisi što želite i kakav ste odmor ili rad zamislili. Optimizam vas neće napuštati, dapače. On će vam pomoći da nadvladate mala prolazna iskušenja u osobnim odnosima u prvom dijelu ljeta koja ćete već u drugom smatrati skoro pa smiješnim.

Mnoge Vage ovo će ljeto živjeti svoj san koji će kulminirati u njegovu drugom dijelu. Venera vam je povoljna od 6.7. do 1.8., pa ako želite uživati udvoje, tempirajte zajednički odmor negdje u tom periodu.

Vaš stil putovanja i odmora

Da bi se istinski opustila i odmorila, Vagi je važno postići, osjećati i održati ravnotežu. Obično se tu radi o balansu između onog što bi ona željela i onog što bi željela druga strana, koja je nerijetko njoj čak i važnija od nje same. Zato uspješnost Vagina odmora često ne ovisi o njoj. Potrebno je biti potpuno otvoren i prepoznati što je to što usrećuje one oko nje. Ako uspije uskladiti obje strane, svaki način odmora za nju će biti dobitak. Ipak, ako može birati, radije odlazi na finija mjesta gdje ljudi žive u skladu s prirodom ili pak na ona pustinjačka, čiji pejzaži potiču na meditaciju. Dakako, udvoje. Ako je u dobroj fazi, Vaga će imati pravu mjeru i u svoju putnu torbu staviti točno ono što treba. Ničega neće biti ni previše, ni premalo. Znači, njezina putna torba bit će primjer ravnoteže i cjelovitosti, pa će tu biti odjeće po mjeri i za svaku priliku, ali ne previše, nešto kozmetike, zdravstvenih sitnica, nešto gotovine, dokumenata i ono bez čega ne idu nikamo, a to je – parfem.

Njihov odmor bit će ujednačen, a dan ispunjen različitim sadržajima, od onih opuštajućih na terasama, do kulturnih ili sportskih. Sve to im je draže ako su u društvu. Obično putuju udvoje i to je za njih idealno. Ako je Vaga u lošijoj fazi, neće uopće imati pojma što ponijeti sa sobom i teže će se organizirati. U tom slučaju obično pretjeruju s kozmetikom i prefinim stvarima, nadajući se da će tako sami sebi uljepšati dan.

Ljetna kuhinja

Vage će ljetnu vrućinu ublažavati lepezom. Rado će se počastiti laganim mliječnim napicima poput kefira ili jogurta. Od krute hrane pojest će voćne kolače ili razne kremaste deserte, također na voćnoj bazi. Za jači obrok uzet će tjesteninu s povrtnim umacima. Ozračje u kom jedu izgledat će fino, poput slastičarne s vazom i cvijećem na stolu. Za piće slatko vino u visokoj čaši.

Komentara 1

NA
narcis660
00:37 17.07.2017.

Sve skoro istina...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije