Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljetni horoskop

Evo kojeg datuma će se jarcima početi događati lijepe stvari

Ljeto, sreća
Thinkstock
08.07.2017.
u 11:50

Poslovno, ovo će se ljeto svesti na održavanje zavidne reputacije ili iščekivanje informacija koje će vam otvoriti nove putove ili donijeti priliku za učvršćenje statusa.

Sve do 21.7. Mars u opoziciji utjecat će na Jarce u međuljudskim odnosima, uključujući ljubavne, pred vas stavljati određene zahtjeve. No kako ste po prirodi mudra osoba, znat ćete spustiti loptu na vrijeme i suzdržanošću oslabiti izazovan tranzit. Manjak energije koji ćete možda osjećati u tom periodu neke će navesti da baš tada pođu na godišnji odmor.

Kako vam Venera u istom periodu neće biti nesklona, balansirat ćete između vlastitih potreba i izazova, diplomatski održavajući ono najbolje što imate u vezi s voljenom osobom. Poslovno, ovo će se ljeto svesti na održavanje zavidne reputacije ili iščekivanje informacija koje će vam otvoriti nove putove ili donijeti priliku za učvršćenje statusa.

Zato je moguće da putujete kad god želite, no pri tom se dobro organizirajte. Od 6. 9. počinje vrlo lijepo razdoblje kad će se stvari događati baš po vašoj mjeri. Budite spremni na to. Bez obzira na sve, dobra Venera sve do 6. 7. motivirat će vas i na određena ljubavna poduzimanja koja će unijeti dašak zadovoljstva u vaš život.

Vaš stil putovanja i odmora

Jedan tip Jaraca voli otići u planine i uživati u pejzažima i čistom zraku. Tu se osjećaju kao kod kuće i lako napune baterije. Drugi tip Jaraca obožava more jer vapi za toplinom i Suncem. Mediteran im savršeno odgovara jer je pun stijenja i kamenja, što oni jako vole. Jutarnje šetnje po neravnim hridima uz more ili duga sjedenja na njima dok meditiraju sigurno će ih osvježiti. Ponekad vole biti sami i osluškivati zvukove prirode. Posebno valove mora. Ipak, ako imaju obitelj ili barem partnera, svakako će poći na odmor zajedno.

Kad putuju, vole znati kamo idu. Zato se obično prije dobro informiraju. Kao i u poslu, tako i u pripremi za odmor, Jarci su vrlo organizirani. Njihova putna torba sadržavat će sve ono što je potrebno da bi se osjećali sigurno. Osim pribora za prvu pomoć, tu će se uvijek naći i neka odjevna kombinacija u slučaju zahlađenja, pa makar išli i u tropske krajeve. Obuća će biti kvalitetna, a odjeća iznimno praktična. Neće biti suvišnih stvari, a sve će biti svrhovito.

Takav će im biti i odmor. Vole prirodu i u njoj se opuštaju, a ako idu na mjesta na kojima ima dosta ljudi, imat će unaprijed dogovorenu rezervaciju. Ipak, ako im se ne svidi, bit će u stanju sve iznova organizirati u neki novi sadržaj, možda još bogatiji. Njima nije važna komocija, nego to da im je dan ispunjen nekim sadržajima. Ima i onih koji bez posla ne mogu, pa ili ostaju raditi, a koriste vikende za kraće stanke, ili vuku posao sa sobom na put. Stoga njihove putne torbe znaju biti i poslovne. Ljetna kuhinja Jarcima odgovara kad je vruće jer su po prirodi zimogrozni.

Uživat će u mediteranskoj prehrani nalijevajući se maslinovim uljem i kad treba i kad ne treba. Svaku ribu poškropit će limunovom sokom, a ni češnjaka neće nedostajati. Na to će se nadovezati peršin, a domaće vino će popiti samo uz jelo. Kad je dosta, za desert će uzeti običan prepečenac.

Komentara 1

IL
ilijan
13:25 08.07.2017.

Koji ste vi idioti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije