Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Beauty pravila

Koliko puta premažete trepavice maskarom? Ne pretjerujte!

make up
Foto: Thinkstock
1/2
21.03.2014.
u 10:25

Pomiješajte malo kreme za dio oko očiju s korektorom na dlanu, a potom utrljajte u kožu

Budite manje energični kada nanosite maskaru

Iskusni šminkeri kažu da se bolja pokrivenost trepavica postiže sporijim i nježnijim potezima četkicom nego brojnim i energičnim potezima. (Izbrojite koliko puta obično premažete trepavice - bit ćete šokirani!)

Reciklirajte preparate za higijenu i uljepšavanje

Mislimo na one stvari koje se gomilaju u vašoj kupaonici - a nikada ne koristite. No možete učiniti sljedeće: koristite stari šampon za pranje donjeg rublja, a regenerator kao losion za brijanje.

Kombinirajte kremu protiv bora i korektor

Pomiješajte malo kreme za dio oko očiju s korektorom na dlanu, a potom utrljajte u kožu. Ova smjesa savršeno prekriva tamne podočnjake sitne bore oko očiju.

Koristite četkicu za ruž

Postoji s razlogom! Ukoliko imate male ili tanke usne, a koristite tamnije nijanse ruževa, pod obavezno upotrebljavajte četkicu radi preciznijeg nanošenja.

Foto: pixabay

Foto: Thinkstock

>>Znate li što sve možete s rumenilom?

>>Par tikova ljepote. Sad kad je ugrijalo sunce

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije