Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
već je rasprodana!

Koliko biste platili za najlonsku vrećicu? Ova košta gotovo 9 tisuća kuna

The Row torba
Foto: Neiman Marcus
1/3
26.04.2014.
u 11:27

Treba još spomenuti da je jedan model te skupocjene torbe u e-dućanu Net-A-Porter već rasprodao!

Plastične vrećice mnogi su ovih dana zamijenili platnenima koje se mogu višekratno koristiti. Najlonske vrećice zagađuju okoliš, treba im doslovno sto godina (pa i više) da se razgrade a i većina supermarketa takve je vrećice počela ih je naplaćivati.

Cijena doduše jest sitnica, do 50 lipa.

No, postoje i vrećice od najlona koje koštaju nezamislivo mnogo. Jednu takvu predstavile su Mary Kate i Ashley Olsen kojih se sjećamo iz serije Puna kuća. Djevojke su sada odrasle i prilično uspješno bacile se u modni biznis sa svojim brendom The Row.

Foto: Neiman Marcus

No, čini se kako su malo izgubile doticaj sa stvarnošću. Cure su za ovu sezonu predložile modnim ljubiteljima diljem svijeta torbu tzv. hobo stila koja podsjeća na običnu vrećicu iz dućana, a i napravljena je od najlona. Jedina je razlika u nezamislivo visokoj cijeni.

Torba od najlona prodaje se naime za 1500 američkih dolara, što je preračunato u kune oko 8500 kuna. Nećemo ni računati koliko se plastičnih vrećica može kupit za taj iznos.

Treba još spomenuti da se jedan model te skupocjene torbe u e-dućanu Net-A-Porter već rasprodao!

>>10 modela niskih cipela iz Deichmanna koji će vas oduševiti!

>>5 haljina iz omiljenog H&M-a u kojima možete kamo hoćete

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije