Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVO MISLITE NA ZDRAVLJE

Kako bi uštedjela novac, otišla je na dvije plastične operacije odjednom i preminula od posljedica

Instagram
29.10.2019.
u 14:01

Majka preminule žene rekla je kako joj je bilo rečeno da će dobiti popust ako napravi obje operacije odjednom. Željela je povećati grudi i smanjiti trbuh.

Louise Harvey umrla je s 36 godina, tri tjedna nakon dvije operacije – povećanja grudi i smanjenja trbuha, piše Metro.

Majka preminule žene rekla je da je Luise željela smanjiti trbuh jer je osjećala da joj se skupio višak nakon rođenja njezina najmlađeg sina. Rekla je da je Louise razgovarala s nekim u klinici i oni su joj savjetovali da odradi obje operacije odjednom jer će joj tako biti jeftinije. Kako bi uštedjela, žena se odlučila na obje operacije odjednom.

Operacija je trajala tri sata i nakon toga djevojka je uzela taksi do svoje kuće. U bolnici su joj rekli da su šavovi dobro i da će brzo zacijeliti, no skoro tri tjedna kasnije Louise je kolabirala i odvezena je u bolnicu. Otkazivali su joj organi i večer prije nego što je umrla pitala je za svoje sinove. 

Obdukcija je pokazala da je majka troje djece umrla od plućne embolije zbog krvnih ugrušaka koji su se stvorili oko pluća. Majka preminule Louise pitala je plastičnog kirurga je li pitao svoju pacijenticu o obiteljskim bolestima, na što je on odgovorio da nije. Njegova je klinika do daljnjega zatvorena, a medicinska sestra koja je ondje radila izjavila je da je primijetila da bi njezina situacija mogla biti komplicirana, ali nije željela uznemiravati Louise. 

U videu pogledajte koliko muškarci poznaju ženske beauty proizvode: 

Komentara 1

TI
tiziana
16:15 29.10.2019.

36 godina i troje djece , a novinarka ju nazove djevojkom...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije