Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obratite pozornost

Jeste li znali da hladna pića u restoranima brze prehrane znače i veći apetit?

Getty Images
17.10.2019.
u 06:52

Postoji mnogo stvari koje ne znate o svojem omiljenom restoranu, a ovo su samo neke

Zaposlenici su za portal Bright Side otkrili tajne restorana brze prehrane. Na primjer, najbolje je hranu naručiti u periodu kada je najveća gužva jer ćete tada dobili tek napravljeno jelo. Evo još zanimljivosti koje nisu toliko poznate. 

Hladna pića 

Foto: Getty Images

Jeste li se ikada pitali zašto su sva pića puna leda? Kada pijete hladne sokove, onda i želite jesti više hrane. Jednako kao kada jedete slanu hranu, pijete puno tekućine. To su neki od trikova kojima se služe zaposlenici u restoranima kako biste naručili dodatne porcije.

Vrijeme naručivanja hrane 

Najbolje vrijeme naručivanja hrane u restoranima brze prehrane je ono kada je najveća gužva. Možda ne zvuči kao najbolje rješenje, ali upravo tada ćete biti sigurni da je hrana tek napravljena i da jedete sve svježe. 

Oprezno s Milkshakeom

Foto: Getty Images

Milkshake je napitak napravljen od mlijeka, sladoleda i voćnih ili čokoladnih proizvoda. Vrlo je kaloričan pa treba biti oprezan s količinom. U sebi ima više od 70 grama šećera, kao i masti koje su teško probavljive.

Naručivanje i plaćanje na aparatima 

McDonald's je uveo u nekim svojim poslovnicama naručivanje na posebnom aparatu. Ovdje su već prikazane cijene, a s obzirom na to da kupac ima više vremena za odabir i veću mogućnost izbora, vrlo će vjerojatno i naručiti više hrane i potrošiti više novaca. 

Neobična žlica 

Foto: Facebook/McDonald's

Kod McFlurry sladoleda, uz samu posudicu se dobije i neobična plastična žlica s praznim, izdubljenim gornjim dijelom. Mnogi ljudi se pitaju zašt tako izgleda, a odgovor je vrlo jednostavan. Ima veze s načinom na koji se radi popularni desert. Naime, prvo se u čašu stavi sladoled, zatim dodaci kao što su razni bomboni ili pak čokoladice. Potom se stavi žlica u sladoled, a poseban mikser se jednostavno stavlja na žlicu kako bi se svi sastojci dobro pomiješali. 

Pogledajte kako se zdravo hraniti nakon 50. godine života: 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije