Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 203
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVE NA JEDNOM MJESTU

Jednom riječju WOW: Isprobali smo najveću hrvatsku online shopping platformu

Bazzar.hr
14.12.2022.
u 11:04

U redakciji Večernjeg lista testirali smo Bazzar.hr i iz prve ruke otkrili kako izgleda najbogatija ponuda u Hrvatskoj

Ljudi, ja moram izaći iz ove stranice jer ću potrošiti svu plaću – kroz smijeh je rekla Petra u redakciji kojoj je za oko odmah zapela popularna pegla za kosu L’Oreal Steampod. Stvarno tako jest. Iskoristili smo pauzu u Večernjaku da zajedno pogledamo poklone koje ćemo kupiti našim obiteljima i kolegama povodom nadolazećih blagdana. Završili smo zapravo na svemu, a najmanje na poklonima. Teško se je bilo oduprijeti ponudi na Bazzar.hr.

Čuli smo da je najveća online platforma za kupovinu i stvarno se uvjerili u to. Naš kolega Zoran počeo je s poklonima, a završio na XXL pakiranjima s Bazzarovog Supermarketa. Cijela pauza prošla nam je tako da nismo više znali ni zašto smo došli, a puno se toga našlo u košarici potpuno neplanirano, najviše igračaka i božićnih poklona za djecu kojih nikad dovoljno za ovo doba godine.

Cijenom vrlo pristupačni

Ono što nas je toliko zadržalo na stranici činjenica je da su cijene za radnog čovjeka vrlo pristupačne, a lepeza izbora nevjerojatno široka.

Ja sam došla kupiti nešto za svoje, a na kraju završila na kućanskim i kuhinjskim aparatima. Sviđa mi se Xiaomi pekač na vrući zrak – priznala je kroz šalu Nikolina. Ništa bolji nisam bio ni ja kao student. Doduše, ja sam gledao televizore koji mi nisu bili mogući zbog studentske plaće, ali uz aktualne popuste, sve se čini stvarnim i mogućim.

Ono što je mene oduševilo lakoća je korištenja. Možeš vrlo lako baratati svojom košaricom, izbacivati i ubacivati stvari, a ono najbitnije – nema pretjeranih zavrzlama oko dostave i isporuke. Sve je jasno i jednostavno. Najteži je zadatak zapravo zadržati novčanik u džepu, jer osjećaj je kao da se nalaziš u ogromnom centru gdje možeš kupiti sve. Iz udobnosti doma ili ureda, jako se teško suzdržati i ne kupiti. S druge strane, doista se može vidjeti na stranici da su proizvodi iznimne kvalitete i da se ne radi o varci.

Kategorije od A do Z

Kada bih vam krenuo opisivati što sve možete kupiti na Bazzar.hr, najjednostavnije mi je reći – sve. Ako kupujete istraživački i zapravo niste sigurni što želite, uvijek možete potražiti inspiraciju na Bazzarovoj stranici Popusti i akcije na kojoj su istaknute najbolje cijene. Klikom ovdje, vidjet ćete sve popuste, ideje za poklone za nju i njega i možda pronaći nešto za sebe poput novog brijaćeg aparata ili IPL uređaja.

Da cijela stvar s kupovinom bude lakša, Bazzar.hr može odabrati za vas. Dovoljno je samo da stavite kategorije koje vas zanimaju i unesete e-mail adresu. Na vašu poštu stići će najbolja ponuda iz odabranih kategorija. Moguće je plaćanje karticama i do 12 obroka, što proizvode i kupovinu čini još pristupačnijima.

Ako pak ne znate točno kojem biste proizvodu vjerovali, Bazzar.hr ima izdvojene brendove na koje kada kliknete, vidite isključivo njihovu ponudu. Tu su brendovi za hranu i piće, kozmetiku, njegu, higijenu – doslovce za sve. Zato nas je kolektivno u Večernjaku bazzar.hr ostavio jednom riječju WOW.

Ne mogu sad kupovati jer je kraj pauze, ali sam ostavio svoju e-mail adresu s odabranim kategorijama, pa će mi sigurno javiti – ustanovio je Zoran.

Ja ću naručiti poklon bon za brata. Mislim da je to sasvim u redu poklon za Božić. Meni jednostavno, njemu praktično i problem riješen – odgovorio sam mu. Upravo to. Jednostavno i praktično. Takva je Bazzar.hr stranica, koja vizualno također ne štedi na pregledu onoga što kupujete. Najviše mi se svidio osobni dojam da ne kupujem mačka u vreći, odnosno da ne moram nagađati je li kakvoća proizvoda doista takva. Sve se jasno vidi i sve je jasno napisano. Registracija nije naporna i može se vršiti preko e-maila.

Kreativna i originalna ponuda

Ako vas kategorije zbunjuju i još uvijek ne znate što biste, postoji kreativna ponuda originalnih poklona. Ovdje možete doslovce izabrati nešto za svakoga. Bilo da netko voli Harry Pottera, prijatelje ili recimo Batmana – Bazzar to ima. Najbolje od svega je što je još uvijek sve na popustu, pa stignete idealne i vrlo kreativne poklone dobiti za idealnu cijenu, a tu je i adventski kalendar koji će vas svaki dan iznenaditi novim proizvodom na super akciji. I pritom nema skrivenog rasta cijena i dodataka, a svaki proizvod ocijenjen je određenom količinom zvjezdica od 1 do 5. Tako možete vizualno odrediti što doista kupujete i kakav je otprilike taj proizvod.

U cijeloj ovoj priči Bazzar.hr ima jednu manu: ne znam hoću li sada ikada više otići do trgovine u stvarnosti.

Sadržaj omogućio Bazzar.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije