Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Konzervativni šik

Jednodjelni kupaći kostim najmoderniji ove sezone

liscina revija
Renato Branđolica
12.06.2010.
u 14:00

Čak 22 posto od ukupnog broja žena su, prema jednom istraživanju, izjavile da bi na plaži radije nosile jednodjelni kupaći kostim nego bikini

Ove se godine u modu na velika vrata vraća jednodjelni kupaći kostim. To će svakako razveseliti čak 22 posto od ukupnog broja žena koje su prema jednom istraživanju izjavile da bi na plaži radije nosile jednodjelni kupaći kostim nego bikini. Jer, za bikini je potrebna graciozna figura i dobre pripreme prije sezone kako bi se u njemu izgledalo donekle pristojno. Monokini pak odavno ima svoje poklonice, među kojima je bila i slavna Marilyn Monroe. Uspon jednodjelnog kostima 2010. ide ruku pod ruku sa povratkom u modu konzervativnog šika. Kostim za ovo ljeto treba biti jednostavan, klasičan, jednobojni, poput onih dizajnerice Heidi Klein. Dobrodošle su jedva primjetne pruge ili točkice, ali nikako previše jakih uzoraka jer oni, kažu znalci, privlače pažnju na pogrešne dijelove tijela. Inače, prema već citiranom istraživanju, prosječna žena ima tri kupaća kostima u garderobi.

Ključne riječi

Komentara 1

OR
ordinaryhandsome
16:14 12.06.2010.

Kvragu ovo izgleda komplicirano za skinut (na brzinu) hehee :DDDDDD Fora, al zabavniji su mi dvodjelni, hvala ;)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije