Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Jedino što vam ovo ljeto treba...

Kolekcija kupaćih kostima Lisca za 2019.
Foto: Lisca
1/29
24.05.2019.
u 09:02

I ovaj će put biti nešto i za ljubitelje egzotike - u modernim varijantama egzotičnog cvijeća ili animalnih motiva - kao i za one koji vole mornarski stil.

Novi kupaći kostim iz Lisce.  A kako će biti na plažama? Kolekcija kupaćih kostima Lisca za 2019. je privlačnih boja i zaokružuje različite stilove u usklađenu modnu cjelinu. Živi uzorci u boji poigravaju se s retro-etno stilom, u trendu je puno pruga, koje mogu biti višebojne ili dvobojne. Za one koji više vole elegantni minimalizam, odličan će izbor biti preljevi boja i elegantni jednobojni uzorci.

Foto: Lisca

I ovaj će put bitii nešto i za ljubitelje egzotike - u modernim varijantama egzotičnog cvijeća ili animalnih motiva - kao i za one koji vole mornarski stil. Ljestvica boja prelijeva se od toplih tonova, poput roza, narančaste, crvene, žute do hladnih, npr. tirkizne i različitih nijansi plave, a ne ide ni bez elegantne crne. Širokom paletom boja, privlačnim uzorcima i modernim krojevima, bio to jednodijelan kupaći, high-leg hlačice ili klasičan bikini, u kolekciji kupaćih kostima Lisca za 2019. naći će se pravi izbor za svaki ukus i svaku građu.  

Foto: Lisca

Kolekciju kupaćih kostima Cheek by Lisca inspirira retro – vichy kara, žakardni materijali u živim bojama, print koji živopisno podsjeća na pletivo. Kupaći kostimi Lisca Selection oduševljavaju prestižnim izgledom zavodljivih diva, kako znaju zavoditi latino žene - sa svjetlucavim  materijalima, sofisticiranim pliseom i intenzivnim bojama.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije