Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zapisano u zvijezdama

Jedan horoskopski znak stalno 'pada' na loše dečke! A što je s drugima?

Par
Foto: Thinkstock
1/6
07.05.2019.
u 21:56

Prije će ih privući "loš dečko" nego džentlmen. Ne vole autoritet, a buntovnici su im savršeni partneri. Riječ je o vodenjacima...

Mnogi, kada se zaljube, ne vide dalje od svog nosa. Izraz je to za onu poznatu "ljubav je slijepa".

Na početku svake veze gotovo sve je idilično, a mane koje netko ima otkrivamo tek kasnije kada zaljubljenost spasne i postajemo sposobniji uvidjeti stvarne karakteristike osobe s kojom smo odlučili dijeliti život.

I tada uviđate da ipak njie sve tako divno te da ste opet nabasali na "lošeg dečka". Ako se smatrate magnetom za loše dečke, zasigurno pripadate nekom od ovih horoskopskih znakova.

Ovan

Ženske pripadnice ovog horoskopskog znaka vole izazove u životu, a loši dečki, koje biraju za svoje partnere, pružaju im određenu dozu željenog adrenalina. Uzbuđenje i avanture koje im obećavaju "loši dečki" privlače ih kao magnet. 

Blizanci

Ono što nikako ne ide ruku pod ruku s ovim znakom jest - rutina. Blizance privlače uzbuđenja i nepredvidiva priroda takvih muškaraca. Kada veza postane monotona i predvidiva, blizanac će iz takve veze izaći i potražiti nove odnose koji će držati njihovo uzbuđenje na nivou.

Škorpion

Jedan su od najstrestvenijih znakova zodijaka, a vole upravo ono što je "zabranjeno". Žene škorpionke vode se žudnjom češće nego osjećajima ljubavi, a pokušat će osvojiti upravo neosvojive dečke.

Strijelac

Žene strijelci su prave avanturistice i privlačit će upravo one muškarce koji "donose" nevolje". Žele biti okružene zanimljivim ljudima i uzbuđenjima. 

Vodenjak

Pripadnice ovog znaka poznate su po svojoj inteligenciji, razmišljanjima izvan okvira i po tome da ih privlače osobe koje su drugačije od većine. Prije će ih privući "loš dečko" nego džentlmen. Ne vole autoritet, a buntovnici su im savršeni partneri.

Na Trešnjevački plac otišli smo po ljubavne savjete, evo što su nam rekle kumice:

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije