Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Wow!

Je li ovo zaista ista kuća? Par renovirao staru nekretninu, a rezultat je genijalan

renovatingthebroadway/Instagram
29.04.2021.
u 16:29

Većinu posla su, kako bi uštedjeli novac, napravili sami.

Emma i Jack kupili su kuću iz 1930. godine u malom mjestu Cullercoats u Sjevernom Tynesideu za 289 950 funti, odnosno 2 604 040 kuna, ali su je odlučili renovirati i stvoriti svoj dom iz snova.

Prvo su obnovili zidove, stavili podno grijanje i potpuno preuredili kupaonicu. Većinu posla su, kako bi uštedjeli novac, napravili sami uključujući postavljanje pločica i bojanje zidova, ali i samostalnu izradu zidnih niša u dnevnom boravku. 

Cijeli proces su dokumentirali na vlastitom blogu Renovating the Broadway, a kada se današnja kuća usporedi s onom prije renoviranja, nevjerojatno je da je to ista nekretnina. 

Foto: renovatingthebroadway/Instagram

Split je idealan grad za umitovljenike, prema poznatom američkom magazinu:

Par je odlučio i proširiti kuću, srušiti neke zidove i tako dobiti veću blagovaonicu i kuhinju, ali ti radovi će pričekati još neko vrijeme.

Foto: renovatingthebroadway/Instagram

"Oboje želimo veliku kuhinju, blagovanicu i dnevni boravak, to nam je najvažnije. Čim smo prihvatili ponudu za kuću počeli smo crtati skice kako želimo da sve izgleda. Još uvijek ih čuvam", priča Emma za Mirror.

Iako ih čekaju još neki zahvati na kući, par kaže kako su veći i teži dio posla odradili.

Nas osam obitelji sami smo uredili cijeli hotel. Dolaze gosti iz čitave Hrvatske i inozemstva - i svi su oduševljeni!

1/13

Komentara 1

LO
Lolita3
19:07 29.04.2021.

Koliko vidim sa suhim cvijećem, knjigama, đinđuvama i policama su napravili priličnu prašinarnicu....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije