Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlično!

Preuredili vrt tijekom karantene: 'Završili smo za samo 20 dana i potrošili malo novca'

Gardening On A Budget Official/Facebook
20.04.2021.
u 11:30

Inspirirali su mnoge da započnu preuređivanje doma i dvorišta.

Natalie i Tom Woolley odlučili su iskoristiti lockdown za preuređenje vrta kako bi mogli u njemu provoditi što više vremena kada dođe ljepše vrijeme. S obzirom na to da im je pandemija pogodila i financije, odlučili su sve napraviti sami i uštedjeti mnogo novca.

Na zemlju su postavili travu, djeci su napravili prostor za igranje, u jedan kutak su stavili roštilj, u druga dva stolove i fotelje, a sve su ukrasili i biljkama. 

Foto: Gardening On A Budget Official/Facebook

Pogledajte video: Znate li za što je sve dobra kora od naranče?

Fotografije prije i poslije podijelila je Natalie u Facebook grupi Gardening on a budget. "Za samo 23 dana završili smo sve radove, a sav stari namještaj smo reciklirali. Umjesto 630.000 kuna, koliko bi sve stajalo da smo imali radnike, vrt smo preuredili za 13.600."

Glavni cilj ovom paru bio je imati mjesto za opuštanje na zraku s obzirom na sva ograničenja kretanja i mjere određene zbog koronavirusa, prenosi The Sun.


Foto: Gardening On A Budget Official/Facebook

Dvigrad - Grad koji su njegovi stanovnici napustili 1630.

1/4

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije