Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Primaju i namještaj

Mladi par pokrenuo akciju za doniranje novaca - kako bi si preuredili dom!

Shutterstock
27.04.2021.
u 14:30

Osim novaca, primaju i namještaj, ali i fizičku pomoć kada krenu radovi.

Adam Stark i Ali Jenning, par iz Staffordshiera koji se upoznao putem Tindera prošle godine prije nego je cijeli svijet zahvatila pandemija, ove godine odlučili su useliti zajedno u kuću.

Tijekom prošle godine uspjeli su uštedjeti novac za kupovinu kuće, ali nemaju dovoljno za preuređenje - koje je, kako kažu, neophodno jer je zadnji put kuća renovirana prije 20, 30 godina.

Nisu mogli pronaći nikakav izvor novaca, pa su jednostavno odlučili otvoriti GoFundMe akciju - i zamolili ljude da im doniraju novac, a iznos koji im je potreban je 2500 funti, odnosno 22 455 kuna.

Osim novčanih donaciju primaju, kažu, i kuhinju te namještaj za kupaonicu - koji su u dobrom stanju - ali i fizičku pomoć jednom kada krenu radovi.

Nova pravila u Mađarskoj: Cijepljene osobe u restoranima će moći biti do 23, a za njih se otvaraju i mjesta za zabavu

Adam, koji radi kao dostavljač medicinske opreme za NHS, kaže: "Oboje radimo u zdravstvu, ključni smo radnici trenutno, a svi znamo koliko oni sada primaju podrške od ljudi, pa mi je prijatelj predložio da pokušamo prikupiti novac za preuređenje na ovaj način."

Puno toga može napraviti sam, ali opet mu treba pomoć drugih kada su u pitanju radovi oko kupaonice i kuhinje, prenosi LADbible.

"Ako ljudi žele donirati namještaj za kuću ili nam na bilo koji način pomoći, sve je dobrodošlo. Cijenimo svaku pomoć koju možemo dobiti."

'Odustali smo od obnove voznog parka, nabavljaju se samo nužna vozila'

1/3

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije