Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nespojivo?

Je li ovo najbizarniji modni trend koji je plasirao ASOS?

ASOS jakna i korzet
Asos
06.09.2017.
u 11:48

Prva asocijacija na korzet je isticanje figure i stezanje struka kako bi izgledao što tanji, no koja mu je svrha nositi ga preko zimske jakne?

Modni trendovi nemaju granica, mašta dizajnera i kreativaca je neograničena, a samim time i novi modni izričaji koji postaju  trendovi.

Hoće li tako biti i s novom idejom ASOS-ovih modnih stilista koji su u ponudu uveli nešto, naizgled, sasvim nespojivo?

Riječ je o stezniku, korzetu, koji se za razliku od dosadašnjih načina nošenja, odijeva preko debele, zimske jakne.

Prva asocijacija na korzet je isticanje figure i stezanje struka kako bi izgledao što tanji, no koja mu je svrha nositi ga preko zimske jakne? 

Stilisti su vjerojatno imali neku svoju ideju plasirajući ovaj proizvod u webshopu poznatog modnog onlina shopa, a kako će reagirati trendseterice i hoće li ovo zaista postati novi modni trend ili tek modni promašaj, tek nam ostaje vidjeti. 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar megatronman
megatronman
08:26 07.09.2017.

Kreteni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije