Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vino & Fino

Je li Angelinin i Bradov rose doista najbolji na svijetu?

Brad i Angelina
Robert Schlesinger/DPA/Pixsell
09.12.2013.
u 18:00

Hollywoodski par je svoje prvo vino promovirao u ožujku 2012., a proizvodi ga u Francuskoj, u suradnji sa starom obitelji vinara i vinogradara Perrin

Čini se da jest, ako ćemo vjerovati istančanim nepcima iz “Wine Spectatora”, stručnog magazina specijaliziranog za vina.

Perrin Côtes de Provence Rosé Miraval koji proizvodi bračni i zvjezdani par Brad Pitt i Angelina Jolie njihovi su sommelieri stavili na 84. mjesto liste sto najboljih vina na svijetu za 2013., a kako je to ujedno i najviše rangirani rosé, evo nam pobjednika u toj kategoriji. “Rafiniran i elegantan Rosé Miraval nudi čiste i koncentrirane arome sušenog šumskog voća, mandarine i dinje, ostavljajući okus kremena i začina s jedva primjetnim daškom tučenog vrhnja. Piti odmah”, napisao je Wine Spectator dajući vinu 90 bodova od 100 mogućih. Što znači da vino smatraju “natprosječnim, superiornog karaktera i stila”.

Hollywoodski par je svoje prvo vino promovirao u ožujku 2012., a proizvodi ga u Francuskoj, u suradnji sa starom obitelji vinara i vinogradara Perrin. Vinogradi na kojima je grožđe uzgojeno dio su ogromnog imanja koje je slavni par kupio prošle godine, a na kojem se nalazi i njihova rezidencija Chateau Miraval koja se spominje u nazivu vina. Kad je vino prvi put pušteno u prodaju, vjerojatno zahvaljujući popularnosti Brada i Angeline, svih je 6000 boca prodano u samo nekoliko sati.

Danas je Rosé Miraval dostupan gotovo svuda, a cijena mu je samo 25 američkih dolara.

“Svim smo srcem uključeni u proces stvaranja vina i potpuno oduševljeni njime. Obitelj Perrin su naši prijatelji i uživamo u ovom projektu”, izjavio je 49-godišnji glumac.

>>Angelina i Brad u pet sati rasprodali 6000 boca vina

Komentara 1

MI
Milkica
17:17 10.12.2013.

Da, to su njih dvoje sve sa svojih dva puta po deset prstiju proizveli. Dajte ne lupetajte budalaštine. Svim su srcem uključeni u proces stvaranja vina. Bljuje mi se se od kretenarija koje ovi izjavljuju, a vi ih prenosite.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije