Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otkrio snimljene lokacije

Javio se Ante, jedan od autora videa o Hrvatskoj koji je osvojio svijet!

hrvatska
Foto: Screenshot
1/5
12.03.2015.
u 18:28

Četvoricu avanturista i prije svega velikih prijatelja na snimanje videa potaknula je, kako kažu, nepresušna ljubav prema draguljima hrvatske obale.

Dva dana nakon što je na profilu njemačkog biznismena Prinza Marcusa von Anhalta osvanuo video o aktivnom odmoru u Hrvatskoj koji malo koga može ostaviti ravnodušnim javio se Ante Šego, jedan od mladića koji je sudjelovao u njegovu stvaranju i pojasnio kako je nastao video koji je u samo dva dana oduševio više od pola milijuna ljudi.

- Glavni inicijator cjelokupnog avanturističkog putovanja, koje je trajalo 20 dana, bio je ujedno i autor samog videa Ante Babić. Društvo smo mu pravili ja i prijatelji Stephen i Patrick. Tijekom putovanja boravili smo na  Dugom otoku, Hvaru, Visu, Jabuci, Korčuli, Biševu, Lopudu, u Omišu, na Pagu, te u Dubrovniku, Stonu, Garmenjaku, na Mljetu, Lastovu i Pelješcu čije smo ljepote ovjekovječili s GoPro kamerama - govori Šego.

Četvoricu avanturista i prije svega velikih prijatelja na snimanje videa potaknula je, kako kažu, nepresušna ljubav prema draguljima hrvatske obale.

- Vođeni željom da napravimo dugoročnu uspomenu koju ćemo moći podijeliti s potencijalnim gostima naših krajeva, nastao je petominutni zapis. Također, iznimno nam je drago da je video doživio međunarodni odjek pred nadolazeću turističku sezonu - zaključuje mladi Splićanin.

Dodaje kako je i video na Facebook stranici Marcusa Prinza, kojeg prati više od 2,5 milijuna ljudi, završio sasvim slučajno. 

- Sve se dogodilo sasvim spontano kada je Ante Babić zamolio Marcusa ako može podijeliti YouTube link sa svojim fanovima - priča Šego kojem je još uvijek nevjerojatna činjenica da je njegov uradak u samo dva dana vidjelo gotovo 600.000 ljudi.

Iako je opravdano dokazao da ima ogromni marketinški potencijal za otkup videa, u Hrvatskoj turističkoj zajednici nisu bili zainteresirani. Ipak, četvoricu mladića to nije pokolebalo. Drago im je da je video ponovo ugledao svjetlo dana i vjeruju da će HTZ nakon ovog viralnog uspjeha zažaliti jer su oni u videu uspjeli prenijeti jedan doživljaj koji HTZ-u već godinama ne polazi za rukom. 

>>Njemački biznismen očaran našom zemljom: Hrvatska je zemlja iz snova!

Komentara 20

DU
Deleted user
19:18 12.03.2015.

Ante Babić za ministra turizma, a Ante Šego za direktora HTZa. U 20 dana napravili veću promociju nego HTZ u 10 godina...

DO
domazl
19:21 12.03.2015.

Bravo, momci su pokazali da znaju, a ovi iz HTZ ne znaju čak niti prepoznati što je dobro. Ali, ništa neobično, kao i većina u i oko vlasti.

Avatar pad sa Patrie 2
pad sa Patrie 2
20:09 12.03.2015.

Da su Ante i Ante članovi IDS-a ili kukuriku kolaicije sada bi za ovaj film dobili 3.000.000 kuna, ovako ništa. Ipak su autori kopiranog slogana ''Croatia Full of Life'' podobniji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije