Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljetna scena

Izraelci osvojili Pulu, a Severina Primošten

sevka
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/5
05.08.2013.
u 15:00

U Puli su na manifestaciji “Čarolija Izraela, ljeto u Istri” uživali i Tomislav Karamarko s djevojkom Anom Šarić, dok klub Aurora nije imao mjesta za sve Sevkine obožavatelje...

Prvi vikend kolovoza bio je u znaku brojnih glazbenih događanja. Na pulskom Forumu, pred Augustovim hramom, manifestaciju “Čarolija Izraela, ljeto u Istri” otvorili su izraelski glazbenici, a ovaj događaj nije propustio ni predsjednik HDZ-a, Tomislav Karamarko koji se prvi put u javnosti pojavio u ženskoj pratnji.

Više se ne skrivaju

Na koncert izraelskih glazbenika Karamarko je došao s Anom Šarić, marketinškom stručnjakinjom, a par je sjedio u prvom redu, među VIP uzvanicima.

Podsjetimo, šef HDZ-a prošle godine u proljeće uoči izbora objavio je kako se njegovo bračno stanje promijenilo te kako je već neko vrijeme razveden od supruge Enise s kojom ima dvoje djece tinejdžerske dobi. O njegovom se privatnom životu raspredalo samo u kuloarima, baš kao i o vezi s atraktivnom Anom Šarić, no nikada se nisu javno pojavljivali u protokolarnim prigodama do subote navečer. Spremno su pozirali, a crvenokosa dama bila je posebno zainteresirana za to da joj fotografi pošalju snimljene slike.  Zanimljivo je bilo vidjeti Karamarka i Šarićevu, koji su koncert pratili u društvu Jasena Mesića, kako vješto izbjegavaju kontakt sa Stjepanom Mesićem, a koji je također bio uzvanik i gost izraelskog veleposlanstva i Istarske županije. Nekadašnji bliski suradnici u Puli si nisu baš ništa imali za reći, a protokol ih je posjeo dovoljno daleko jednog od drugog, na suprotne strane gledališta.

Dok se dobar dio uzvanika družio i nakon koncerta, političko/marketinški par Karamarko-Šarić povukao se. Odsjeli su, no bez kujice Gite, ljubimice Karamarkove odabranice, u hotelu Park Plaza Histria na Verudeli.

Za druženje je bio puno raspoloženiji Jasen Mesić koji se pojavio u ležernom izdanju, u japankama. Zaputio se čak i do Vodnjana na nastup popularnog DJ-a, Rogera Sancheza. No i on je, kao i njegov šef, jutros napustio Verudelu te se zaputio prema Sinju na alku koju obožava baš kao i feštu koja ga ondje čeka.

Južnije u Primoštenu pred klubom Aurora nastala je prava gužva koju je izazvala Severina.

Rock znalci u Vinicama

Njen koncert pobudio je veliki interes, a Aurora je bila premala za sve koji su Sevkine hitove htjeli čuti uživo. Veselo i raspjevano bilo je i na drugom danu Schengenfesta u slovenskim Vinicama, gdje su nastupili Pero Lovšin, frontmen Pankrta, Partibrejkersi, Plavi orkestar i grupa Denis&Denis.

– Uskoro ćemo izdati novi album na kojem će gostovati moj nećak Marko Tolja, Frano Lasić s recitacijom, a i Ruby je napisala pjesmu koju će izvesti s Matijom Dedićem – najavljuje Davor Tolja, frontmen grupe “Denise&Denis”.

>> Severina u top izdanju oduševila nastupom u Primoštenu!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije