Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
46 dana

Izgubio je kilograme pivskom dijetom, ali i poručio: Nemojte pokušati isto!

Pivo
Foto: Kristina Štedul-Fabac/PIXSELL
1/2
28.06.2019.
u 21:38

Iako bi mnogi rekli kako je muškarac spojio ugodno s korisnim, Wilson je upozorio kako je iskusio i negativne posljedice ovog eksperimenta.

Većina će ljudi u nastojanju da izgube neželjene kilograme promijeniti svoje prehrambene navike i odreći se, prvenstveno slatkiša, ugljikohidrata i ispijanja alkohola.

No, jedan je muškarac strastveni obožavatelj piva te je uživanje u ovom napitku pretvorio u nešto sasvim drugo.

J. Wilson, 38-godišnjak je iz Iowe koji je odlučio odreći se krute hrane i svega što je dotada konzumirao te piti samo pivo punih 46 dana.

Nije došao na ovu ideju kako bi se riješio neželjenih kilograma već kako bi uvidio kako su u 16. stoljeću živjeli njemački svećenici  tijekom vremena Lenta.

Tijekom ovog 46-dnevnog razdoblja, muškarac je izgubio 11 kilograma.

Ipak, poručio je drugima: Nemojte vi ovo pokušavati! Iako bi mnogi rekli kako je muškarac spojio ugodno s korisnim, Wilson je upozorio kako je iskusio i negativne posljedice ovog eksperimenta. Naime, imao je glavobolje, gubitak energije i otečen jezik tijekom ovog razdoblja u kojem je samo pio pivo. 

Tijekom ovog razdoblja imao je i i povišen kalij što je opasno stanje za zdravlje srca.

Wilson je ispijao četiri piva radnim danima, a pet tijekom vikenda. Time je osigurao sebi u prosjeku 4,288 kalorija na dan.

Preporučio je svima da ne pokušavaju isto te da ako žele izgubiti kilograme radije biraju zdrave namirnice i fizičku aktivnost.

Pogledajte i video Nugal plaža uvrštena među 30 najljepših europskih plaža

Komentara 3

Avatar Senf na kobasi
Senf na kobasi
02:10 29.06.2019.

Time je osigurao sebi u prosjeku 4,288 kalorija na dan.??????od 5 pive????vl dno dna

Avatar Thc
Thc
23:16 28.06.2019.

Ako je to istina,onda je pio barem duplo od navedenog u pivama,ako ne i dvostruko.

DK
davor.kozic21
11:22 29.06.2019.

to ja popijem u 10 dana

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije