Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PAR OSVOJIO MEDENI MJESEC

Iz svatova u ‘Ne zaboravi stihove’

06.05.2009.
u 17:49

Poplavu brojnih razvoda u showbiznisu prekinula je romantična priča o Nikolini i Mariju Vrabelju kojima je crkveno vjenčanje uljepšao TV voditelj Igor Mešin i ekipa iz “Ne zaboravi stihove”. Naime, Igor i ekipa uletjeli su u crkvu i svatove pozvali u emisiju.

– Ostali smo šokirani, a meni je ispao svadbeni buket. No najvažnije je da se svećenik nije naljutio – priznala je mlada Nikolina koja je koji trenutak kasnije postala gospođa Vrabelj.

Odmah su prihvatili Mešinov prijedlog da nastupom u emisije zarade za medeni mjesec.

– Uhvatila nas je trema, ali smo imali sreće što su nam puštali pjesme koje volimo slušati, poput Prljavog kazališta. Znam stihove, ali nemam baš neki glas, pa nas je izvukla Nikolina – iskren je Mario, čija bolja polovica obožava pjevati, pa se prije nekoliko godina prijavila i na Story SuperNova Music Talents Show.

– Oduvijek se želim baviti pjevanjem i nadam se da će mi ovaj nastup donijeti i neku konkretnu ponudu – ističe Nikolina, inače medicinska sestra, koja voli slušati svakakvu glazbu, pa čak i narodnjake, i to zbog supruga. U braku su od veljače i zasad je sve idilično,

– Ako nam je bilo dobro prije, bit će i kasnije, a papir u svemu tome nije bitan – zaključio je mladi bračni par.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije