Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Treba savjet

Iskreno ispričao: ‘Ne mogu imati ozbiljnu vezu jer se bojim intimnosti’

shutterstock
03.11.2021.
u 21:40

Osjeća se zdravije i sigurnije uz puno ljubljenja i maženja, ali boji se da je jedini takav muškarac.

- Ja sam muškarac od 34 godine koji voli druge muškarce, ali sam nekonvencionalan kada je u pitanju seks, tako da ne mogu naći nikoga za dugotrajnu vezu. Volim oralni seks i korištenje ruku, ali to je sve - požalio se jedan muškarac psihoterapeutkinji Deidre.

'Imam odličan seks s 20 godina mlađim muškarcem, ali naše obitelji nas ne podržavaju'

1/1

Osjeća se zdravije i sigurnije držeći se ovoga, uz puno ljubljenja i maženja, ali boji se da je jedini takav muškarac. Kada je pričao s drugim muškarcima o seksu, činilo mu se kao da nitko ne želi vezu bez intime pa se boji da propušta nešto posebno.

- Svi volimo različite stvari u svom seksualnom životu, bilo da smo gay ili hetero. Volite imati više predigre bez čina seksa i osjećate da vas to štiti, pa je to vaša odluka. Najbolji seks nastaje iz predane veze, a ne iz seksa za jednu noć - savjetovala ga je stručnjakinja.

Koji je pravi način stavljanja vilica, žlica i noževa u perilicu posuđa? Pogledajte ovo!

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
12:52 05.11.2021.

boje se da ih ne povrijedi netko

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije