Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bez kompleksa

"Imam veliki trbuh i volim ga pokazivati: 'Hejteri' kažu da ne bih trebala, ali mene nije briga"

@luvjessicablair
03.02.2023.
u 15:30

Iako ima višak masnih naslaga na trbuhu i leđima, Jessica ih ni ne pokušava sakriti, naprotiv, ponosno ih pokazuje kad god može.

Uvijek biram hlače i suknje niskog kroja i kratke majice. Osjećam se čudno kad mi je trbuh pokriven. Volim ga pokazivati, to mi daje neko samopouzdanje, rekla je Amerikanka Jessica Blair na svojem TikTok profilu @lovejessicablair na kojem redovito isprobava razne odjevne kombinacije i komentira kako se osjeća.

Tri stvari koje morate napraviti da vam make up potraje cijeli dan

1/8

Jessica tako npr. obožava nositi crvenu maksi suknju uz crop majicu kratkih rukava ispod koje joj viri trbuh, a da bi bila  skroz zadovoljna kako u tome izgleda, suknju s visokim strukom spusti nisko na bokove, kako bi joj trbuh još više došao do izražaja...

@luvjessicablair low rise bottoms just add some spice to the look and i personally cannot resist! (ib @molly 👛👜👡👠 ♬ Brujeria - ✿

I dok su neki od pratitelja oduševljeni njezinim ogromnim samopouzdanjem i pomaknutim stilom koji ističe njen punašni trbuh, drugi njeno odijevanje smatraju ni manje ni više nego vulgarnim, a ovo su neki od komentara:

@luvjessicablair

he had a breakdown trying to voice over this video i hope y'all enjoy it❤️

♬ La femme à la peau bleue - Chez toi - Vendredi sur Mer

"Ta crvena suknja na tebi izgleda puno elegantnije kad nije na bokovima", napisao je jedan.

"O moj bože, neeeeee! izgleda puno bolje s visokim strukom", komentirala je pratiteljica.

"Izgledaš prekrasno bez obzira vidi ti li se trbuh ili ne", smatrala je druga.

@luvjessicablair more fat baddies in high fashion is a NEED! #coperni ♬ Blue Blood - Heinz Kiessling & Various Artists

"Tako izgledati i nositi što ti nosiš je pogrešno i vulgarno!" , piše jedan kritičar, no Jessica se na takve komentare previše ne obazire i dalje 'fura svoj film'. Tako, ako joj trbuh nije izložen, obično obuče neku jako kratku suknje da joj se, kako kaže, 'barem noge dobro vide!'.

"Super si mi i s trbuhom i bez njega. Izgledaš dobro u svemu što obučeš, djevojko", piše jedna pratiteljica, a prenosi The Sun.

Frizerka kaže da većina ljudi ne pere kosu pravilno: 'Treba šamponirati samo tjeme, a ne vlasi'

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

SP
Stari panj
19:23 03.02.2023.

Zašto bi netko bio hejter ako kaže istinu? Ako imaš tu trbušinu ne miraš ju pokazivati. To je kao da ja koji sam ćelav idem reklamirati šampon. I onda je netko hejter ako kaže da to nema smisla.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije