Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pismo Deidre

'Imam 49 godina i u zadnje vrijeme mi treba vječnost da doživim orgazam; može li dob biti uzrok?'

depresija
Pixabay.com
26.09.2021.
u 19:50

Stariji muškarci često počnu primjećivati da im treba nešto više vremena da se uzbude ili da dosegnu punu erekciju, a nekima se čak čini i da su im orgazmi slabiji nego prije .

Imam 49 godina i usprkos seksualnom nagonu 25-godišnjaka, obično mi da doživim vrhunac treba više od sat vremena, a do tad moja žena već odustane od seksa ili pak počne kukati da joj je dosadno, napisao je anonimni muškarac seksualnoj terapeutkinji i The Sun kolumnistici Deidre. 

Dijabetolog otkriva najčešće zablude o najraširenijoj bolesti današnjice

depresija
1/1

Isto je, kaže on, i kad se sam zadovoljava: i  to traje najmanje 45 minuta, no kako nema problem s erekcijom, vjeruje da nije riječ o nekoj zdravstvenoj smetnji i pita se mogu li razlog biti njegove godine, budući da se bliži 50.oj...

- Stariji muškarci često počnu primjećivati da im treba nešto više vremena da se uzbude ili da dosegnu punu erekciju, a nekima se čak čini i da su im orgazmi slabiji nego prije - objasnila je Deidre.

Budući da mu seks traje dosta dulje nego prije, preporučila mu je da zbog dodatne stimulacije isproba neku seksualnu igračku.

- Ipak, provjerite s liječnikom da sigurno ne postoji neki medicinski razlog, poput npr. povećane prostate koja može uzrokovati probleme s erekcijom i ejakulacijom - savjetovala mu je Deidre.

Par se nije dao smesti i predao se strastima na balkonu hotela na Žnjanu

Ključne riječi

Komentara 2

ČS
Čuvaj se senjske ruke
22:58 26.09.2021.

Jel su ovo sastavci srednjoškolki?

MO
montello
14:34 27.09.2021.

Godine ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije