Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
više ne spavaju skupa

'Imali smo jako romantično vjenčanje, ali ostatak večeri sam provela u kupaonici plačući'

shutterstock
22.07.2023.
u 17:33

Prva bračna noć pretvorila joj se u noćnu moru

Vjenačnje bi trebalo biti jedan od najljepših dana u životu mladenaca, no nekada stvari ne prođu onako kako su planirali. Jedna žena odlučila je podijeliti javnosti svoju priču. "Vjenčali smo se na Karibima. Bilo je jako romantično, no nakon što se to dogodilo ostatak večeri sam provela u kupaonici plačući", pisala je prije nekoliko godina jedna djevojka kolumnistici The Suna, Deidre

"Zamislite što je učinio. Tijekom seksa u našoj prvoj noći nakon vjenčanja nazvao me drugim imenom. Stalno se ispričava i kune se da nije mislio na drugu, a ima prijateljicu koja se zove baš tako kako me nazvao u krevetu. Mislim da se ništa među njima ne događa, ali cijelo vrijeme mi se vrti po glavi. Bilo je grozno. Čak i kad gledam fotografije s vjenčanja sve mi se vraća."

Seksualni život prije im je, kaže, bio odličan, a sada skoro ne postoji. "On se želi pretvarati kao da se ništa nije dogodilo, a ja to ne mogu." 

VEZANI ČLANCI:

Kratki spoj u našem mozgu događa se bez ikakve logike, posebno kad smo pod pritiskom, a taj dan je zaslužan za napetost. Volite ga i on voli vas, a i ne vjerujete da vas je prevario. To je sve što je važno. Kad god pomislite na tu situaciju, počnite razmišljati o ti lijepa sjećanja s vjenčanja. Vratite se na početak. Držite se za ruke, ljubite, ponovno povežite kako biste vratili vatru u seks - odgovorila joj je terapeutkinja.

>>Članak je izvorno objavljeno u srpnju 2022. godine

 

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
16:21 23.07.2023.

nisu jedno za drugo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije