Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
treba pomoć

'Imala sam aferu s najboljim prijateljem svoga dečka i ostala trudna. Ne znam tko je otac'

seks
Thinkstock
06.05.2020.
u 21:10

Jedna djevojka tražila je pomoć psihoterapeutkinje Deidre kada je saznala da je trudna, ali nije sigurno tko je otac njezinog djeteta, njezin partner ili njegov najbolji prijatelj.

“Moj partner i ja imamo odličan odnos. Zajedno smo već četiri godine i razmišljamo o kupnji vlastitog doma i vjenčanja. Imam 28 godina, a on 30. S njime se vidim zauvijek, on je brižan i pažljiv muškarac. Jedan tjedan, njegov najbolji prijatelj je spavao kod nas i stvarno mi se jako svidio. Jako je zabavan i pričljiv, odmah sam kliknula s njim”, ispričala je ona za The Sun.

Pogledajte savjete kumica s Trešjevačkog placa za vječnu ljubav:

Jedne noći, kada su bili sami, napili su se i poseksali u njihovom dnevnom boravku. Shvatili su da su pogriješili i odlučili su zaboraviti cijelu stvar, ali onda je ona shvatila da nije dobila dvije mjesečnice. Ostala je trudna, ali ne zna tko je otac njezinog djeteta pa treba pomoć.

Deidre joj je odgovorila: Ako ste trudni i redovito se seksate s vašim partnerom, velika je mogućnost da je on otac vašeg djeteta i samo vas osjećaj krivnje tjera da razmišljate o najgoroj situaciji. Pričajte s ginekologom o datumima i pobliže ćete otkriti tko je otac. Nemojte pokušavati reći da je dijete od vašeg partnera, ako je od njegovog prijatelja. To je jako velika tajna koju nećete moći sakriti.”

Pogledajte kako Hrvati sve više povećavaju penis bez odlaska pod nož:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije