Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Ideja za mini odmor i u rujnu – dnevni boravak na Mrežnici

dnevni boravak na Mrežnici
23.08.2023.
u 15:22

Prostor uz rijeku Mrežnicu u Donjem Zvečaju idealno je mjesto za bijeg iz Zagreba. Na samo 45 minuta vožnje nalazi se lokacija koja nudi jedan od najljepših pogleda na čak dva slapa i rijeku Mrežnicu, vrhunsku gastro ponudu restorana DP koja je koncipirana na principu world food jelovnika, zatim udobne ležaljke i fotelje te različite sportske aktivnosti.

Čips od šarana, pileći katsu, pohani sladoled, kokteli, tuna poke, burger crni slavonac… samo su neke od delicija koje ćete pronaći na meniju Dnevnog boravka na Mrežnici. Chefica Ivana Vukmanić osmislila je jelovnik kojem ćete se poželjeti vraćati.

Mjesto uz jednu od četiri karlovačke rijeke idealno je mjesto za druženje s prijateljima i obitelji uz napomenu da su i kućni ljubimci dobrodošli. To je mjesto gdje možete proslaviti i rođendane, pobjeći od posla i gradske gužve te još malo produžiti osjećaj ljeta ako vam je godišnji odmor završio. Mrežnica je idealna i za romantičnu vožnju kajakom za dvoje.

Ljubitelji dobrog pogleda, aktivnog odmora, uživanja i dobre hrane imat će priliku posjetiti Dnevni boravak na Mrežnici i u rujnu pa sve dok vremenske prilike to dopuste, od srijede do nedjelje od 12:00 do 22:00h.

Više informacija o Dnevnom boravku na Mrežnici potražite na sljedećim linkovima:

Facebook

Instagram

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije