Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
e, da...

Iako žene misle sasvim suprotno, ovo je muškarcima baš odbojno

Žena i odjeća
Foto: Thinkstock
1/5
13.07.2017.
u 13:27

Žene znaju pretjerivati u svom uređivanju smatrajući da će muškarcima biti privlačnije. No, ono što većina žena radi gotovo svakodnevno, muškarcima koji gledaju dalje od avanture, ovo je sasvim odbojno...

Muškarce će prije privući žena s kojom može razgovarati, koja ima osobnost nego veliko poprsje. 

Ali što će ih odbiti?

Žene znaju pretjerivati u svom uređivanju smatrajući da će muškarcima biti privlačnije. No, ono što većina žena radi gotovo svakodnevno, muškarcima koji gledaju dalje od avanture to je prilično odbojno...

Make-up

Našminkati se tako da izgleda kao da niste našminkani ono je što većina stilista i make- up umjetnika preporučuje, ali i muškarci se, čini se, vode istom logikom. Napadne boje na licu i "umjetni izgled" muškarce će prije odbiti nego privući. 

Kosa

Isto kao i kod make-upa, muškarci vole jednostavnost i kad su frizure u pitanju. Previše gela, laka za kosu i sl, stvorit će kontra-efekt. 

Dlačice

Posljednje je vrijeme hit na društvenim mrežama promoviranje prirodnog izgleda ženskog tijela, što podrazumijeva i dlačice pod pazuhom, na nogama, bikini zoni i sl... Ipak, muškarci vole dotaknuti žensku, glatku i mekanu kožu, stoga nedepilirane ženske noge ili pazusi neće biti privlačni muškarcima.

Alkohol

Opuštena i zabavna žena svakom će muškarcu biti privlačna, ali treba uvijek imati granicu i mjeru. Pijane djevojke koje jedva stoje na nogama, muče se dok slože jednostavnu rečenicu pod utjecajem nekoliko alkoholnih pića, nisu iz kategorije žena opisanih na početku. 

 

Komentara 9

CR
crohumans
22:23 13.07.2017.

Sve stvar ukusa osim kad cura loče. To je odvratno da odvratnije ne može bit.

MA
marli
22:34 13.07.2017.

Meni su seljačke i ružne one ribičke čizme do iznad koljena, i kad si sad po ljeti namažu noge da se sjaje - užas ! Mat noge su sexy, a ne sjajne, zato muškarci i vole najlonke jer nogama daju mat efekt. Nanaži si onda i nos i lice da se sjaji ko neka seljančura.

ZG
zg223
13:59 13.07.2017.

sve tocno.bar po mom ukusu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije