Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iskrena ljubav

Iako ih je smrt rastavila, supruzi naručio cvijeće za godišnjicu braka za idućih 10 godina

Alyssa Mendoza
18.06.2020.
u 15:26

Deset mjeseci nakon očeve smrti, kćer je dobila mail s detaljnim uputama o proslavi godišnjice.

Alyssa Mendoza 2019. godine izgubila je oca Binga od kronične bolesti, a prije nego što je preminuo, isplanirao je iznenađenje za nju i njezinu majku Joji. Deset mjeseci nakon njegove smrti, Alyssa je dobila mail od oca s uputama za organiziranje proslave godišnjice braka, prenosi metro.co.uk.

Foto: Alyssa Mendoza

Bing je godinu dana prije organizirao dostavu cvijeća, kako bi proslavio 25. godišnjicu braka. Nije organizirao samo to, već je organizirao da njegova supruga sljedećih deset godina svaki rođendan, Valentinovo i godišnjicu braka dobije buket cvijeća. Nakon što je pročitala njegov mail, Alyssa se primila posla i krenula s organizacijom proslave. 

Foto: Alyssa Mendoza

“Organizacija je trajala šest sati. Započela sam u 23 sam sati, a završila sam u 5:30 ujutro, taman prije maminog alarma. Isprva sam se prepala maila, ali nakon što sam ga pročitala, srce mi je stalo. Shvatila sam koliko je moj otac zapravo iskreno volio moju majku. Iako više nije s nama, pronašao je način kako da joj pokaže svoju ljubav”, ispričala je Alyssa. 

Foto: Alyssa Mendoza

Njegov mail sadržavao je detaljne upute, uključujući za rezervaciju restorana, dostavu cvijeća i izbor hrane. Također je sadržavao i pismo koje je napisao svojoj supruzi za njihovu 25. godišnjicu braka.

Dariju Gašparović multipla skleroza nije spriječila da prehoda hodočašće od 600 km:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije