Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stvarne manekenke

I žene nakon 40. imaju što pokazati

'12.06.2010., Zagreb -   Jarun , Casting za Dove fashion Hrvatske, na koji su se prijavile zene i djevojke razlicitih dobi i zanimanja.Na natjecaj se prijavilo preko 600 kandidatkinjackoje su uglavnom
'Robert Anic/PIXSELL'
14.06.2010.
u 10:04

Hrvatice u završnici velike kampanje kojom se promiču ljepota i šarm “običnih” žena.

Mila, Marijana, Nadija, Biljana, Dubravka... Možda i nisu visoke 180 centimetara, nemaju 50 kilograma i iskustvo top-modela, ali to ionako nije ni važno. One su žene iz svakodnevnog života sa stilom i energijom koja očarava. 

Premijera na bolu 

Odlučile su se okušati na castingu natječaja “Budi model na Dove Fashion.hr-u” i bez obzira na završnu odluku žirija, ponose se sobom. 

Ipak, one su izabrane među gotovo tisuću prijavljenih žena od 19 do 60 godina u 100 finalistica. A deset izabranih Doveovih ambasadorica poslužit će kao modeli za nadahnuće dizajneru Igoru Galašu koji će na temelju njihova stava, energije i životnog stila kreirati posebnu kolekciju koja će se predstaviti 3. srpnja na bolskoj plaži Zlatni rat. 

– Djeca su narasla, a mi smo još uvijek mlade i živahne. Prijavila sam se iz čiste dosade i nije me strah ni piste. Suprug nema ništa protiv, a djeca su me, naravno, zezala – kaže 53-godišnja Mila Defar s otoka Visa koja ima 26-godišnju kćer i 21-godišnjeg sina. Ugodno društvo, sunce i šareni kokteli bili su dovoljni da ove žene postanu prave prijateljice. 

– Ma najbitnije je druženje. Prijavila sam se zbog znatiželje, a i bitno mi je da se vidi da i žene nakon 40. godine imaju što pokazati – kroza smijeh kaže 51-godišnja Nadija Bartolić iz Buzeta u Istri. 

Za njezinu dobru liniju zaslužni su, kaže, zdrava prehrana i biciklizam. Instruktorica fitnessa iz Zagreba, 32-godišnja Marijana Miler Trogrlić prijavila se iz znatiželje.

– Želim vidjeti kako se sve to radi – kaže Marijana. 

I Brazilka na castingu 

Naglasak na tome da se ovdje ne traže modeli s manekenskom linijom pomogao je mnogim ženama da se odvaže doći i okušati u hodanju pistom. Branku Budulicu (38) prijavila je kći Paola, a razlog su - mamine lijepe noge. 

– Bila sam iznenađena što me kći prijavila, ali sam prihvatila. Nemam nikakve trikove kojima održavam liniju. Ne pazim na prehranu jer volim jesti – iskreno će Branka. Pravu priliku za šetnju pistom prepoznala je i 55-godišnja fizioterapeutkinja iz Zaboka Vesna Cimić. – Volim se lijepo odjenuti, trebala sam studirati modni dizajn, ali je medicina prevagnula. Danas na sebi imam 20 godina stare naušnice i majicu za 40 kuna, a sve mogu tako dugo nositi jer mi se kilaža uopće ne mijenja – ističe Vesna. 

Atraktivnost je najveći adut 33-godišnje Leile Batelić iz Malog Lošinja. 

– Prijateljica se prijavila na natječaj, pa sam i ja. Inače sam iz Brazila, ali već deset godina živim ovdje i ovo mi mnogo znači – ističe vlasnica turističke agencije.

Ključne riječi

Komentara 9

DU
Deleted user
12:02 14.06.2010.

Svirepi seljački komentar je da su na ostarjelim najljepše 3 rupe - e sad odgonetnite sami o kojem poljoprivrednom alatu se radi!

Avatar stravaxx
stravaxx
10:19 14.06.2010.

fuj

Avatar kos
kos
12:02 14.06.2010.

Samo idioti neznaju što je najbolje,,,,,,,,,,,,,,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije