Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTPUNI PROMAŠAJ

Htjela je pramenove, a frizer joj je uništio kosu: 'Odrezao mi je pola kose i opekao mi lice!'

Tik Tok
16.05.2022.
u 07:00

Korisnici su se šokirali njezinim iskustvom u frizerskom salonu, a neki su joj poručili i da ga treba tužiti

Jedna je žena ispričala da je nedavno iz frizerskog salona izašla s frizurom koja nije ni ličila na onu kakvu je tražila. Kako piše Mirror, djevojka imena Deborah htjela je ubaciti svijetle pramenove na svoju tamnu kosu, no frizer nije slušao njezine želje pa je pokušao izbijeliti cijelu kosu, te joj na obrazima napravio kemijske opekline od peroksida.

Ove namirnice pospješuju rast kose. Uvrstite ih u svoj jelovnik!

1/11

Na Tik Toku je podijelila svoje loše iskustvo, te je pokazala fotografiju pramenova kakve je htjela i sliku onih koje je dobila. Htjela je samo malo osvježiti kosu laganim pramenovima, a iz salona je izašla kao da je bila u nekoj nesreći, kako su joj rekli njezini prijatelji. 

- Nakon što mi je izbijelio kosu bez dopuštenja, odrezao je više od polovice i opekao mi lice. Svjesna sam da se mora koristiti izbjeljivač za pramenove, ali on mi je izbijelio cijelu kosu od korijena, iako sam mu točno objasnila što želim - rekla je u Deborah u videu. 

 

@iamdeborahlynn_ #bigchop #hair #hairstyle #haircut #hairtutorial #hairtutorial #hairtok #fail #viral #fy #fyp ♬ original sound - ItsJustNyissa

Objasnila je da je frizer pokušao izbijeliti njezine guste, crne kovrče, umjesto da ih samo malo naglasi kako je ona htjela. No, ljude je najviše zgrozila činjenica što je zadobila kemijske opekline na koži. Njezin video mnoge je šokirao, te je u vrlo kratkom roku skupio preko dva milijuna pregleda i nekoliko tisuća komentara.

- Ne mogu vjerovati da je izbijelio cijelu kosu i čak nije ni upotrijebio pravu boju - napisala je jedna korisnica. 

"Izgleda kao da nije imao pojma što radi, užasno", komentirala je jedna, a druga je dodala: "Tuži ga!"

Jednojajčane blizanke zaručene za istog muškarca: "Želimo biti trudne u isto vrijeme"

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije