Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
a da?

Hoće li biti dobar u krevetu prepoznajte i po ovim znakovima

ruke, držanje za ruke, zaljubljeni, par, partneri (1)
Thinkstock
28.04.2013.
u 14:05

Kako jede, kako vas drži za ruku ili kakav je u društvu reći ća vam puno o "kvaliteti" muškarca koji se nađe pred vama....

1. Kako jede. Najbolji su ljubavnici hedonisti. Za razliku od vitkoga muškarca s pločicama na trbuhu koji jede samo kuhanu piletinu, muškarac koji ima veliki apetit i jede s guštom obično je i dobar ljubavnik s velikim libidom. Koliko je spreman otvoriti vam se i prepustiti iskušajte s novim jelima - ako nije spreman isprobati nove i egzotične okuse, mala je vjerojatnost da će vas iza zatvorenih vrata zadiviti umijećem iz Kama Sutre.

2. Kako govori. Monoton ton dok govori i kameni izraz lica znači i slab entuzijazam, što će vjerojatno rezultirati dosadom u krevetu. Općenito, osoba koja dok govori snažno gestikulira rukama stavlja na znanje da je puna života i strasti, a ako tu strast može rasplamsati u krevetu onda je riječ o vrhunskom ljubavniku...

3. Kakav je u društvu. Elokventna i otvorena osoba koja ima razvijenije društvene vještine, vjerojatno će biti i bolji komunikator u krevetu i lakše se seksualno povezuje...

4. Kako sjedi. Sjedi li okrenut prema vama, a ne tako da promatra druge, on je odlična prilika. Što je više fokusiran na vas, to će vam više biti posvećen i u intimnim trenucima.

5. Kako dodiruje druge. Fizička distanca često se "prevodi" na emocionalnu i seksualnu distancu, stoga što se netko ugodnije osjeća u izražavanju pažnje, to će biti pažljiviji i za vrijeme seksa. Zato promatrajte kako reagira kad netko namjerno ili nenamjerno uđe u njegov prostor...

6. Kako drži vašu ruku. Drži li vašu ruku isprepličući vaše prste, jako je erotičan. Želi doticati svaki dio vaše ruke i tako pokazuje želju i za psihičkim i emocionalnim povezivanjem. "Obično" držanje dlana o dlan sugerira prihvaćanje, ali je malo vjerojatno da će vas iznenaditi u seksu. Inače, držanje za ruke je važan indikator kako će se netko prema vama ophoditi i poslije samog seksa.

7. Kako se ljubi. Ako ste se "kliknuli" usnama, takav će vam biti i seks. Muškarac koji nije žurio prvi puta s francuskim poljupcem neće žuriti ni u seksu i može vam omogućiti dugu predigru. Oni koji drže glavu partnera dok ga ljube rukama su romantični, i intenzivni i strastveni ljubavnici, ali koji žele da im se potpuno posvetite, piše Tracey Cox za Daily Mail.

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije