Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Akcije u tjednu

Hlače snižene 40 posto, tenisice 10, a luksuzni treći artikl 50 posto

šoping
Pixsell
11.05.2011.
u 15:10

Trgovačke akcije ne jenjavaju, popusti mame na kupnju pa mnogi posežu u novčanik kako radi onoga što trebaju, tako i radi nepotrebnih sitnica

Akcije vrebaju sa svih strana i mame na kupnju. Iako stručnjaci kažu da na taj način kupimo i ono što uopće ne trebamo, teško im je odoljeti. Među takvima je i akcija koja do 21. svibnja traje u trgovinama Hugo Boss, Zegna i Strenesse, gdje na kupljeni treći artikl daruju 50 posto popusta.

U tijeku je i akcija u Magminim trgovinama, a odobravaju 40 posto popusta na sve hlače. Duge, kratke, ženske, muške, dječje i sve ostale modele brendova Dorothy Perkins, Miss Selfridge, Top shop, Esprit, Urban Republic, Coconut te ostale potražite na akciji do 17. svibnja. Danas drogerije Kozmo imaju 30 posto popusta na sve osvježivače prostora. Trgovina Guess u Fashion Roses Outletu ima popuste do 70 posto na Guess jeans kolekciju, trgovine Bambi imaju deset posto popusta na gotovinsko plaćanje, a odnosi se na Bambi tenisice.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije